Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Argonauts

Ābols slavē Telkvistu, vārtsargs - Poreju

Ābols slavē Telkvistu, vārtsargs - Poreju
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" komanda vakar viesos tikās ar Ņižņekamskas "Neftekhimik" komandu un parādot pašaizliedzīgu spēli visā tās garumā svinēja panākumu ar 1:0. Pēc uzvaras Artis Ābols slavēja Mikaelu Telkvistu, bet vakardienas mača galvenais varonis (Telkvists atvairīja 47 pretinieku metienus) uzteica Mārtiņu Poreju, kuram šī bija debija "Dinamo" rindās.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols preses konferencē pēc uzvaras pār Ņižņekamskas "Neftekhimik" vienību slavējis visu komandu un īpaši vārtsargu Mikaelu Telkvistu: "Esmu pateicīgs puišiem par pašaizliedzīgu spēli 60 minūšu garumā. Uzvarēja komanda, kura nebija labākā, taču atkal, paldies puišiem par pašaizliedzību," pauda "Dinamo" treneris. Treneris nevēlējās izcelt kādu no savas komandas spēlētājiem, taču piebilda, ka nedrīkst nepieminēt vārtsargu Mikaelu Telkvistu. "Viņš nospēlēja ļoti labi," sacīja Ābols.

Ņižņekamskas kluba galvenais treneris Vladimirs Golubovičs atzina, ka pretinieks nospēlējis ļoti gudri un nav laidis "Ņeftehimik" spēlētājus pie saviem vārtiem. "Viss, ko mēs metām, trāpīja vārtsargam. Mums pietrūka asuma, tāda kā brieduma," zaudējuma iemeslus meklēja Golubovičs.

Tikmēr mača galvenais varonis Mikaels Telkvists pauda gandarījumu par uzvaru un uzteica Mārtiņu Poreju, kuram šī bija debija "Dinamo" rindās. "Esam ļoti priecīgi par izcīnīto uzvaru un par savu spēli, tieši par cīņas sparu, ko parādījām visas spēles garumā. Pēc iepriekšējā zaudējuma mēs bijām ļoti vīlušies, tāpēc šodien gribējām jau ar pirmajām minūtēm parādīt savu spēku. Iespējams, šī nav tā skaistākā uzvara, bet galvenais, ka tikām pie trim punktiem. Es gribētu uzteikt Poreju par šodien parādīto sniegumu. Liekas, šī bija viņa pirmā spēle "Dinamo" sastāvā un man izskatījās, ka viņš šajā līgā jau ir spēlējis 10 gadus. Arī pārējie džeki padarīja milzu darbu, bet es patiešām vēlos izcelt Poreju," pēc spēles teica Telkvists.

Arī vārtsargs uzteica komandas cīņassparu visa mača garumā. "Ir spēles, kuras esi pelnījis uzvarēt, bet gadās zaudēt, tāpat arī, ja spēlē slikti, bet tiec pie uzvaras. Un, domāju, ka par šodien parādīto cīņassparu, mēs bijām pelnījuši uzvaru. Kā mēs spēlējām uz mača beigām – atsitām visus noraidījumus, darbojāmies droši. Lai arī viņiem bija vairāk momentu – mēs šodien bijām psiholoģiski spēcīgāki," pauda zviedrs.

Izmantotie resursi:
Нефтехимик | Главная
Sākums - dinamoriga.lv


, 2012-11-23 22:47, pirms 11 gadiem
Pareizi jau pateica
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-24 09:56, pirms 11 gadiem
3 punkti ir 3 punktu, bet bēdīgi, ka jāsēž visu spēli aizsardzībā pret tādu komandu kā ņeftehimik
, 2012-11-24 09:59, pirms 11 gadiem
Sen bija laiks mainīt aizsargus! Malacis Porejs!
, 2012-11-24 10:22, pirms 11 gadiem
lupaars rakstīja: 3 punkti ir 3 punktu, bet bēdīgi, ka jāsēž visu spēli aizsardzībā pret tādu komandu kā ņeftehimik
tādu komandu kā Neftihimik????ķipa mēs baigie monstri,mums vismaz pagaidām nav vieglu pretinieku iekš KHL
, 2012-11-24 10:25, pirms 11 gadiem
Mārtiņam lielā iespēja!
Tā turēt. Un tk tiešām spelēja ne sliktāk par pārējiem,pat labāk par dažiem labiem brāliem... Ilmāriem
, 2012-11-24 10:29, pirms 11 gadiem
lupaars rakstīja: 3 punkti ir 3 punktu, bet bēdīgi, ka jāsēž visu spēli aizsardzībā pret tādu komandu kā ņeftehimik
KHL vaaju komandu nav!
Slēpts komentārs: Ronaldi
Slēpts komentārs: Peleeciits
, 2012-11-24 10:34, pirms 11 gadiem
Ronaldi rakstīja: Rīgas Dinamo, diemžēl
Hmmm...un Atlant gan ir visa etalons
Raapjamies...un ar labi...
, 2012-11-24 10:50, pirms 11 gadiem
Kāpēc neviens Ņiživiju neizceļ,man liekas viens no labākajiem vakardienas un arī iepriekšējās spēlēs?!
, 2012-11-24 11:40, pirms 11 gadiem
smieklīgākais jau tas,ka pēc šīs spēles daudzi izceļ Poreja sniegumu(es taj starpā),bet visi aizmirst ar ko viņš spēlēja vienā pārī,ar to pašu daudzu nemīlēto Laviņu
, 2012-11-24 12:00, pirms 11 gadiem
nu bet Laviņš jau arī taisīja brīžiem ziepes, tāpat kā Reķis. "spēlēt vienkārši" - to visu laiku mūsējie saka, bet nez kāpēc vadās pa zonu kamēr pretinieks pārtver ripu
, 2012-11-24 12:02, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: smieklīgākais jau tas,ka pēc šīs spēles daudzi izceļ Poreja sniegumu(es taj starpā),bet visi aizmirst ar ko viņš spēlēja vienā pārī,ar to pašu daudzu nemīlēto Laviņu
Lavinsh vispaar, manupraat, ir nenoveerteetaakas RD hokejists. Labaakais aizsargs pashlaik! Arii ieprieksheejaas sezonaas vinsh speeleeja labi, tachu vinsh pamanaas kljuudiities taa, ka visi to pamana un norej!!!
, 2012-11-24 12:35, pirms 11 gadiem
Visi aizsargi un arī uzbrucēji pēdējās spēlēs aizsardzībā kapā pēc labākās sirdzsapziņas. Uzreiz nevar nepamanīt cik daudz ir bloķēto metienu (ja nemaldos kolhoznieki neuzskaita šo ļoti svarīgo elementu atšķirībā no NHL)! Biju uz spēli pret NK Rīgā un svarīgās epizodēs tas pats Laviņš uz sevi paņēma 3-4 tādus metienus kas varēja spēli pagriezt pretējā virzienā! Pašlaik arī Jēkabs, kad viņam atkal tiek vieta laukumā dara to pašu. Man patīk!

Porejs riktīgs skaistulis
, 2012-11-24 12:44, pirms 11 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Lavinsh vispaar, manupraat, ir nenoveerteetaakas RD hokejists. Labaakais aizsargs pashlaik! Arii ieprieksheejaas sezonaas vinsh speeleeja labi, tachu vinsh pamanaas kljuudiities taa, ka visi to pamana un norej!!!
Tas pats jau ir ar Galviņu. C burts gan nav viņam domāts,vismaz man tā šķiet, bet aizsargs gan viņš ir labs, tikai tās trakās kļūdas pārāk bieži.
, 2012-11-24 13:04, pirms 11 gadiem
Sākam precīzi sezonas otro pusi ar uzvaru!
Labāk šādas uzvaras un play-off "vecā RD" stilā nekā smukie zaudējumi!

Viss būs OK! Neķeramas ir tikai pirmās četras vietas rietumos
, 2012-11-24 13:04, pirms 11 gadiem
Нам не хватило остроты, какой-то сверхзлости.

Mums pietrūka asuma, tāda kā brieduma, - superīgs tulkojums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-24 14:38, pirms 11 gadiem
Vienalga izskatās ka vienīgais par ko Rīgas Dinamo šogad var pacīnīties ir nepalikšana pēdējā vietā. Par play off protams var cīnīties, bet vai šī komanda spētu tur cienīgi cīnīties. Jebkurā gadījumā astoņas no sešpadsmit komandām pirmajā kārtā lidos ārā, tikai jautājums kādā veidā.
, 2012-11-24 19:28, pirms 11 gadiem
nav vadzadzīgi tie pla-off_i, vajag izaugsmi un jaunas asinis (vietējo), kaut arī Ābola kontā ir 2-2 (uzvaras un zāģi) hokejs kopumā ir gājis uz leju, pēdējā spēlē pretinieks izdarīja aptuveni trīs reizes vairāk metienus pa mūsu vārtiem.. ar Pekku tomēr izskatījās labāk uz lakuma mēs izskatījāmies kā līdzīgs ar līdzīgu nevis kā kā atpalikošo komanda, kas cenšas izubagot kādu punktu...
, 2012-11-24 19:49, pirms 11 gadiem
fall in love rakstīja: nav vadzadzīgi tie pla-off_i, vajag izaugsmi un jaunas asinis (vietējo), kaut arī Ābola kontā ir 2-2 (uzvaras un zāģi) hokejs kopumā ir gājis uz leju, pēdējā spēlē pretinieks izdarīja aptuveni trīs reizes vairāk metienus pa mūsu vārtiem.. ar Pekku tomēr izskatījās labāk uz lakuma mēs izskatījāmies kā līdzīgs ar līdzīgu nevis kā kā atpalikošo komanda, kas cenšas izubagot kādu punktu...
Nu, es šajā brīdī nesaprotu leģionāru lomu komandā- kāda velna pēc zaudētā sezonā mums vajag legus??? Jādod spēlēt Jučeram, atbrīvojas vieta 3 jaunajiem vietējiem spēlētājiem, piemēram, ja tādam mazajam Bukartam vai Jeļisejevam dotu pa 10 min/spēlē, tas laika gaitā 100% attaisnotos, tāpat nav ko zaudēt, zemāk jau vairs nav, kur krist... Paši pukstam, ka nav mums savu centru- nu tad jāaudzina tādi ir- labi, nevajag raut Pavlovu ārā no Somijas šosezon, kur viņš ir iespēlējies, bet tādam Mikam Lipsbergam vai Rustamam Begovam, Kuzmenkovam, Bičevskim dot spēlēt otrajā maiņā, Džeram iedot pakapāt pirmajā, un tas viss pat neaiztiekot mūsu veterānus, jo, patiesībā jau vajag atstāt kādu veco, kas var iedot savu pieredzi jaunajiem... Galu galā kad vēl būs šāda iespēja iespēlēt jaunos nenesot lielus upurus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-25 06:12, pirms 11 gadiem
kalvis00 rakstīja: Nu, es šajā brīdī nesaprotu leģionāru lomu komandā- kāda velna pēc zaudētā sezonā mums vajag legus??? Jādod spēlēt Jučeram, atbrīvojas vieta 3 jaunajiem vietējiem spēlētājiem, piemēram, ja tādam mazajam Bukartam vai Jeļisejevam dotu pa 10 min/spēlē, tas laika gaitā 100% attaisnotos, tāpat nav ko zaudēt, zemāk jau vairs nav, kur krist... Paši pukstam, ka nav mums savu centru- nu tad jāaudzina tādi ir- labi, nevajag raut Pavlovu ārā no Somijas šosezon, kur viņš ir iespēlējies, bet tādam Mikam Lipsbergam vai Rustamam Begovam, Kuzmenkovam, Bičevskim dot spēlēt otrajā maiņā, Džeram iedot pakapāt pirmajā, un tas viss pat neaiztiekot mūsu veterānus, jo, patiesībā jau vajag atstāt kādu veco, kas var iedot savu pieredzi jaunajiem... Galu galā kad vēl būs šāda iespēja iespēlēt jaunos nenesot lielus upurus?
nu ja, es ar tā saku, ziemeļamerikā normāla prakse, norakstīt neizdevušos sezonu un gatavoties nākamajai
Kristers Gudļevskis darbībā. Foto: IIHF
114

Hokeja trillerī Latvija uzvar bullīšos un saglabā izredzes uz 1/4 finālu

Izredzes iekļūt 2024. gada pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā vēl ir Latvijas hokeja izlasei, kas šodien B grupas mačā pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja Slovākiju. Vienīgos divus bullīšus iemeta Dans Ločmelis.
Mirklis pēc Kanādas valstsvienības vārtu guvuma spēlē pret Šveici. Foto: IIHF
1

Fialam vārti un lielais sods, Kanāda nāvējoša vairākumā un beidzot pieveic Šveici

Divu zaudējumu virkni savstarpējās cīņās pret šveiciešiem pārtraukusi Kanādas valstsvienība, cīņā par pirmo vietu Prāgas grupā uzvarot ar 3:2.
Gevina Brindlija (Nr. 45) vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
8

Amerikāņi pārslido pāri nespējīgajai Kazahstānas komandai – 10:1

Otro vietu pasaules hokeja meistarsacīkšu Ostravas grupā atguvusi ASV izlase, ar 10:1 sakaujot Kazahstānas valstsvienību.