Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Ozoliņš: "Metam, pielabojam - tur daudz gudrības nevajag"

Ozoliņš: "Metam, pielabojam - tur daudz gudrības nevajag"
Sandis Ozoliņš
atlant-mo.ru

Mitišču "Atlant" latviešu aizsags Sandis Ozoliņš piektdienas KHL spēlē pret Čeļabinskas "Traktor" izdarīja divas rezultatīvas piespēles, tomēr viņa pārstāvētā komanda pēcspēles metienos atzina pretinieku pārākumu (3:4). Mūsu hokejists pēc mača pauda neapmierinātību ar notikušo, atzīstot, ka jāspēlē pārliecinošāk un jākontrolē notikumi uz laukuma.

Ozoliņa pārstāvētais kluba sniegums pēdējā laikā ir uzlabojies, un notiek cīņa par iekļūšanu KHL izslēgšanas spēlēs. Aizvadītajā mačā pretinieki no Čeļabinskas ir vieni no līgas līderiem, tomēr līdz šim savā laukumā mitiščieši tos parasti bija uzvarējuši... Šoreiz gan nācās samierināties tikai ar vienu iegūtu punktu.

Vairākumu vajag realizēt gudrāk un regulārāk… "Jā, mēs gūstam vārtus vairākumā, bet kā tas notiek? Metam, pielabojam - tur daudz gudrības nevajag," saka latviešu spēlētājs. "Mums vajag iemācīties realizēt vairākumu tad, kad tas vajadzīgs, nevis laiku pa laikam."

Lai pretendētu uz augstām vietām, vairāk pašiem jācenšas kontrolēt mača gaitu… "Lieliski, ja mēs prastu spēlēt pārliecinoši un solīdi, kā to dara līgas līderi. Iesist vienu-otru golu un pēc tam sargāt pārsvaru, izdarīt tā, lai pretinieks mūsu zonā neko nevarētu izdarīt. Tomēr šo uzdevumu mēs nespējam izpildīt, un par to atbildīga visa komanda," norāda Ozoliņš. "Šobrīd mūsu galvenais mērķis - izdarīt tā, lai mača lielākajā daļā mēs varētu kontrolēt spēles gaitu un izpildīt uzstādījumu. Protams, pretinieku komanda 60 minūšu spēles laikā kaut kad pārķers iniciatīvu, būs momenti, kad mums nāksies aizsargāties, bet tam jābūt izņēmuma gadījumam, nevis ieražai."

Mitišču "Atlant" ar 35 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem līgas Rietumu konferencē ieņem vienpadsmito vietu, par 11 punktiem atpaliekot no kārotā astoņnieka.

40 gadus vecais aizsargs Sandis Ozoliņš pēc piektdienas mača kļuva par Latvijas rezultatīvāko KHL leģionāru - tagad 25 mačos viņam sakrāti 13 punkti (1+12). Uz otro vietu noslīdējis līdzšinējais līderis - aizsargs Artūrs Kulda.

Izmantotie resursi:
rsport.ru
khl.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-22 11:36, pirms 11 gadiem
Lūk jums vecā kaluma hokejists.Jaunie superstāri,arī uzbrucēji var tikai Sandim ūdeni pienestNez kad vēl būs mums vismaz kāds līdzīgs Ozoliņam.
, 2012-12-22 11:37, pirms 11 gadiem
mister_negative_3 rakstīja: Ar to mešanu laikam esi samācījis arī Galvēnu, tik nav, kas pielabo!
Galviņš jau pa vārtiem met tikai tad kad neviens nav ripas ceļā un viņš var ļoti labi redzēt kā uzmest ripu vārtiem pa vidu, tieši virsū vārsargam. Diez vai Ozo viņu tā mācija.
, 2012-12-22 11:43, pirms 11 gadiem
Galviņš kopā ar Rēdlihu pagājušā sezonā, pateicoties Sprukta aktīvai darbībai vārtu priekšā un nenormālajai veiksmei (to pierāda šī sezona), savāca izcilu statistiku. Rezultātā zvaigžņotajam Galviņam pilnībā norāva jumtu un sākās teksti par lielajiem līgumiem un top komandām, tad vēl C uzšuve uz formas un rezultātu mēs redzam...
, 2012-12-22 11:46, pirms 11 gadiem
mister_negative_3 rakstīja: Ar to mešanu laikam esi samācījis arī Galvēnu, tik nav, kas pielabo!
Žurkas vairākuma atvēziens pirms metiena ir nāvējošs! Tā ātrums ir 2 minūtes un ripa sen jau ir pazaudēta. Komandas līderis - Guntis Žurka Galviņš!
, 2012-12-22 12:01, pirms 11 gadiem
Galvins met vajag vai nee, biezi perdeg, kajas met utt, sviests, zurkaaaa!!!!!!!!!!
, 2012-12-22 12:09, pirms 11 gadiem
statistika ozo 25 speles (1+12)
metju karls 28 speles (3+1)
Viena no lietam kapec Dinamo R tik slikti iet lidera aizstasana ar nulli
, 2012-12-22 12:13, pirms 11 gadiem
satann rakstīja: statistika ozo 25 speles (1+12)
metju karls 28 speles (3+1)
Viena no lietam kapec Dinamo R tik slikti iet lidera aizstasana ar nulli
100%taisnība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-22 12:19, pirms 11 gadiem
Dzinja rakstīja: Lūk jums vecā kaluma hokejists.Jaunie superstāri,arī uzbrucēji var tikai Sandim ūdeni pienestNez kad vēl būs mums vismaz kāds līdzīgs Ozoliņam.
Nebūs, nebūs tādu, sen jau teicu. Būs tikai ūdensnesēji, kādi ir tagad. Tikai nākotnē šitiem ūdensnesējiem nebūs tik labi līgumi, kādi ir Dinamo ūdenszeļļiem tagad. Šogad tas pazors ir pārāk uzkrītošs un ļaudis saprot, kas ir kas.
, 2012-12-22 12:21, pirms 11 gadiem
Conroy rakstīja: Karls veel par zalju , toties vinjam ir ciinjasspars un dzirkstele aciis, atshkjiriibaa no paareejiem dinamo gailjiem un resniishiem.
Kātad! Ar leģionāru Karlu Dinamo ir trāpījuši desmitniekā. Tāpat kā ar visiem pārējiem efektīvajiem pirkumiem šogad ar Šrempu priekšgalā.
, 2012-12-22 12:32, pirms 11 gadiem
JiSkx rakstīja: Kātad! Ar leģionāru Karlu Dinamo ir trāpījuši desmitniekā. Tāpat kā ar visiem pārējiem efektīvajiem pirkumiem šogad ar Šrempu priekšgalā.
Leģionāri šosezon bija noskatīti ļoti labi, bet nav neviens, kurš viņus spētu lietderīgi izmantot. ''Dinamo'' arī Ovečkins un Krosbijs neko neizdarītu...
, 2012-12-22 12:32, pirms 11 gadiem
Ozo pat savos 40 gados ir labāks par pārējiem mūsu KHL klubu pacaniem... lielākā RD kļūda bija neatstāt Ozo, jo viņš bija ne tikai līderis gērbtuvē kas varēja, kad vajag savākt komandu, bet arī PP bija viena no atslēgas figūrām.... tagad Ozo nav un nav arī nekāda "powerpleja" ( RD ir vieni no sliktākajiem visā līgā vairākuma izspēlē), jo bieži vien RD tagadējie vairākuma "malači" pat lāga zonā nemāk ieiet un nemākt tur nostāties par kaut cik sakarīgu izspēles veidošanu nemaz nerunājot....
, 2012-12-22 13:08, pirms 11 gadiem
Austrumu tanks rakstīja: Leģionāri šosezon bija noskatīti ļoti labi, bet nav neviens, kurš viņus spētu lietderīgi izmantot. ''Dinamo'' arī Ovečkins un Krosbijs neko neizdarītu..
Pareizi! Šīs sezonas DInamo leģionāri patiesībā ir labākie pasaulē. Malkini un Ovečkini viņiem klāt nestāv.
, 2012-12-22 13:22, pirms 11 gadiem
Lūk spēlētājs kas nepieciešams DR.
, 2012-12-22 14:57, pirms 11 gadiem
Es Jums pateikšu to ko sen gribēju pateikt, Sporta Draugi. DR ir izlutinājis LV hokejistus, sasnieguši maksimumu (spēlēšana 2.pasules hokejā līgā, vienā no vājākajām komandām, netikai skatoties pēc budžeta, bet šogad arī pēc vietas tabulā), spēlētāji neredz jēgu attīstīties, tikai LABĀKIE M.Rēdlihs,L.Dārziņš,J.Sprukts un protams Ozo aizgāja tālāk un cīnās klubos kuros mērķis ir Gagarina kauss (to ko Savickis saka ka DR mērķis ir kauss, tos vārdus viņš var iebāzt sev D...Ā),DR mērķis katru sezonu ir iekļūt PO. Jēga salagām attīstīties, maukt uz USA vai CAN, kapāt,cīnīties,izkarot kaut 3.šās maiņas vietu NHL ja mierīgi neparko nedomājot var zipāt DR un neparko neuztraukties, pēc zaudētas spēles mierīgi var aiziet uz LaRoccu un atpūsties P.S. Ja Indrašis,pēc šīs sezonas, neizbrauks uz CAN vai USA cīnīties par augstākajiem mērķiem, tad viņš ir totāls muļķis....
, 2012-12-22 14:59, pirms 11 gadiem
P.S.S. Par žurkulēnu taisnība, lohs safanojies ka tulīt būs millioonie piedāvājumi no bagātajiem klubiem, bet patiesību mēs tāpat redzam, sūkā viņš un sūkā konkrēti....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-22 16:53, pirms 11 gadiem
Conroy rakstīja: Kaa tad! vieteejie gailji ar daugavu un karsumu priekshgalaa ar ljoti efektiivi.
Kropllllli Tevi uz ielas satikt un paradit kursh ir gailis..
, 2012-12-22 17:35, pirms 11 gadiem
Skan gluži kā bijušā kapteiņa runa ģērbtuvē...!
, 2012-12-22 17:49, pirms 11 gadiem
un kur tad mūsu letiņu leģionāri- uzbrucēji?... kaut kā pat no aizsargiem iepaliek...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-23 17:26, pirms 11 gadiem
Cepuri nost un kāju virsū!
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
22

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Vācijas hokejisti. Foto: Imago/Scanpix
9

Vācijai svarīgs mačs pret Kazahstānu, čehiem iespēja nodrošināt 1/4 finālu

Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā šodien turpināsies 2024. gada pasaules čempionāts hokejā. B grupā, kurā spēlē arī Latvijas izlase, svarīgu cīņu aizvadīs Vācija, spēkojoties pret Kazahstānu. A grupā turnīra rīkotāja Čehija lūkos nodrošināt ceturtdaļfinālu. Spēļu sākumi pulksten 17.20 un 21.20. Tiešraides kanālā LTV7 un portālā ''lsm.lv''.