Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Jurevičus rezultatīvs Itālijā, Blūmam zaudējums Valensijā

Jurevičus rezultatīvs Itālijā, Blūmam zaudējums Valensijā
Mareks Jurevičus
Foto: brindisireport.it

Svētdien Spānijas ACB līgā izbraukuma spēli Valensijā aizvadīja Jānis Blūms un viņa pārstāvētā Bilbao basketbola komanda, kas atzina vietējā "Valencia Basket" pārākumu (63:66). Blūms šajā spēlē guva septiņus punktus, bet valensiešu sastāvā laukumā nedevās Rihards Kuksiks.

Itālijas otrajā līgā svētdien panākumu guva Mareks Jurevičus un viņa "Domotecnica Ostuni", kas ar 75:69 apspēlēja "AD Pall. S.Antimo" vienību. Jurevičus laukumā atradās 36 minūtes, kurās guva 18 punktus (2p 4/9, 3p 1/2, soda metieni 7/8), savāca septiņas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra četras bumbas, saņēma trīs piezīmes, izprovocēja septiņus noteikumu pārkāpumus, atdeva divas rezultatīvas piespēles un bloķēja vienu pretinieku metienu, savācot labāko efektivitātes rādītāju visā spēlē (+28).

Savukārt Spānijas ACB līgā svētdien savā starpā tikās Bilbao un Valensijas klubi. Šis duelis bija īpašs ar to, ka abas komandas atrodas līdzās turnīra tabulā, cīnoties par 4. vietu. Spēle izvērtās gana spraiga, kurā uzvarētājs noskaidrojās tikai pašā galotnē. Valensija savu pārsvaru nosargāja tikai pēc Bilbao uzbrucēja Aleksa Mumbru diviem neveiksmīgajiem trīspunktu metieniem spēles pēdējās sekundēs, gūstot uzvaru ar 66:63.

Jānis Blūms spēli sāka pamatsastāvā, nospēlēja 14 minūtes un 40 sekundes, kurās guva septiņus punktus (2p 2/2, 3p 1/4) un saņēma trīs personīgās piezīmes, savācot efektivitātes koeficientu +1. Bilbao sastāvā rezultatīvākais ar 11 punktiem bija amerikāņu centrs Diors Fišers, kuram arī četras atlēkušās bumbas un trīs bloķēti metieni.

Valensijas labā 15 punkti amerikāņu uzbrucējam Nikam Keineram-Medlijam, bet Rihards Kuksiks laukumā neizgāja. Pēc svētdien gūtā panākuma "Valencia Basket" nostiprinājās 4. vietā (18-12), kamēr Bilbao noslīdēja uz 6. pozīciju (17-13).

Vēl vienu neveiksmi piedzīvoja Malagas "Unicaja", kas savu skatītāju priekšā pārliecinoši zaudēja Barselonai - 57:89. Kristaps Valters spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un nospēlēja piecas ar pusi minūtes (visas pirmajā puslaikā), bet pēc tam laukumā vairs neatgriezās. Valteram pieci punkti (2p 0/1, 3p 1/3, soda metieni 2/2), viena piezīme un efektivitāte +1.

Barselonas sastāvā neapturams bija Bonifāss Ndongs, kuram "double-double" ar 21 punktu un 12 atlēkušajām bumbām (efektivitāte +31), bet pa 12 punktiem pievienoja Huans Karloss Navarro, Frans Vazkess un Erazems Lorbeks. "Unicaja" labā Džoels Frīlends guva 18 punktus. Pēc šī zaudējuma "Unicaja" vēl vairāk attālinās no "play-off", jo pēc 30 spēlēs gūtās 14 uzvaras to ierindo 11. vietā.

Turcijas līgā kārtējo zaudējumu piedzīvoja Ernests Kalve ar "Trabzonspor", atzīstot Stambulas "Besiktas" pārākumu - 77:81. Kalve pēc divu spēļu izlaišanas šoreiz izgāja laukumā, nospēlējot nepilnas desmit minūtes, kurās guva divus punktus (2p 1/3), savāca divas atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli, trīs piezīmes un vienu pārtvertu bumbu. "Trabzonspor" komandā toni noteica amerikāņi Džonatans Gibsons, Eltons Brauns un Rasels Robinsons, kopā savācot 55 no komandas 77 punktiem. "Besiktas" labā 17 punkti un sešas rezultatīvas piespēles puertorikāņu saspēles vadītājam Karlosam Arojo.

Zviedrijas finālsērijas trešajā spēlē uzvaru guvis Edgars Jeromanovs, kura Norčepingas "Dolphins" savā laukumā ar 80:71 pieveica "Sodertalje Kings" vienību. Jeromanovs spēli sāka pamatsastāvā, nospēlēja nepilnas 20 minūtes, kurās guva četrus punktus (2p 1/1, 3p 0/3, soda metieni 2/2), atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, saņēma četras piezīmes un pārtvēra trīs bumbas. Līdz ar šo uzvaru sērijā ar 2-1 priekšā izvirzījies Jeromanova klubs, bet ceturtā finālspēle notiks otrdien.

Izmantotie resursi:
ACB.COM
Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi |...
Legadue Basket
Svenska Basketbollförbundet - IdrottOnline...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-22 21:30, pirms 12 gadiem
Jurevičus mazliet noplosījies, malacis tā turēt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja