Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks ārpus pieteikuma, "Metz" nespēj uzvarēt trešo maču pēc kārtas

Ikaunieks ārpus pieteikuma, "Metz" nespēj uzvarēt trešo maču pēc kārtas
Jānis Ikaunieks
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Francijas 2. līgas čempionātā pirmdienas vakarā Jāņa Ikaunieka pārstāvētais "Metz" izbraukumā ar 1:2 piekāpās Nīmas "Olympique".

Jānis Ikaunieks šajā spēlē palika ārpus pieteikuma, bet pēc iepriekšējā mačā viņš bija izpelnījies publisku jaunā galvenā trenera Filipa Hinšbergera kritiku. Ikaunieks bija iekļauts sākumsastāvā, bet tika nomainīts 63. minūtē. Hinšbergers atzina, ka Latvijas futbolists nav īsti piemērots šai līgai.

„Vai biju apmierināts ar Ikaunieka sniegumu? Nē, nebiju,” norādīja „Metz” galvenais treneris. „Ar to nepietiek, taču vaina nav tikai viņā. Jānis var nospēlēt ļoti labi, taču tikai, kad viņam ir laiks. Tiklīdz viņam nav vietas izvērsties un laika apdomāties, kļūst daudz grūtāk. Viņam trūkst prasmju divcīņās. Aprunājos ar Ikaunieku jau iepriekš, pirmajos divos mačos 2016. gadā ieliku viņu pamatsastāvā. Taču viņa spēle nav piemērota „Ligue 2”. Tiesa gan tas, ka no Ikaunieka kreisās kājas var sagaidīt daudzas lietas un šobrīd ceru arī kaut ko sagaidīt. Līdzīgi ir arī ar citu spēlētāju – sagaidu lietas, kas nepiepildās. Neesmu drošs, ka rezervē ir puiši, kas ir daudz pārāki. Jānis ir ļoti tehnisks spēlētājs, taču mums jāatrod pozīcija, kurā viņam ir iespējas izvērsties.”

"Metz" futbolisti nespēja izcīnīt uzvaru jau trešajā mačā pēc kārtas un Francijas 2. līgas kopvērtējumā ar 43 punktiem 27 spēlēs ir noslīdējuši uz piekto vietu, no līdera "Dijon" atpaliekot jau par desmit punktiem. Ikaunieks šosezon piedalījies astoņās spēlēs, sešas no tām uzsākot pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
ligue1.com/ligue2

  +6 [+] [-]

, 2016-02-22 23:52, pirms 8 gadiem
aļo, garaž ! Metz zaudēja 2:1 !

  +5 [+] [-]

, 2016-02-22 23:54, pirms 8 gadiem
Freimi, Freimi rezultātu jau vajadzēja pirms rakstīšanas noskaidrot..

  +6 [+] [-]

, 2016-02-22 23:55, pirms 8 gadiem
JCross rakstīja: Freimi, Freimi rezultātu jau vajadzēja pirms rakstīšanas noskaidrot..
tā ir, kad neskatās maču līdz galam. 2. kompensācijas minūtē Nimes ielika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-02-23 00:06, pirms 8 gadiem
Nu nav tā līga priekš tehniskiem speletajiem, kuri labi pārredz laukumu, tā līga ir domāta pārkačātiem 2m chaljiem, no kuriem bumba atledz 2m peec pieskaariena un kuri skrien 100m 10 sek..Tad tur tāds pilnīgi nebaudāms regbijs ar futbolu bumbu notiek, kurā tāda veida spēlētājam ir sarežģīti iefiltreeties...

  +4 [+] [-]

, 2016-02-23 00:25, pirms 8 gadiem
angelos33 rakstīja: Nu nav tā līga priekš tehniskiem speletajiem, kuri labi pārredz laukumu, tā līga ir domāta pārkačātiem 2m chaljiem, no kuriem bumba atledz 2m peec pieskaariena un kuri skrien 100m 10 sek..Tad tur tāds pilnīgi nebaudāms regbijs ar futbolu bumbu notiek, kurā tāda veida spēlētājam ir sarežģīti iefiltreeties...
To pašu Dobrecovs intervijā teica, ka Ikauniekam Spānijas čempionāts būtu bijis piemērotāks variants. Bet nu neko darīt, jācīnās par savu vietu tajā vietā, kurā esi nonācis. Skaidrs, ka iespēja nonākt kādā no Top5 čempionātiem (nav svarīgi, ka Metz tagad spēlē Ligue 2) ir retajam.

     [+] [-]

, 2016-02-23 00:48, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: aļo, garaž ! Metz zaudēja 2:1 !

Nu tur taa ir rakstits!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tagad protams !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-23 01:40, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Man ar taa liekas. Apgadat Messi un Suarezu ar bumbaam

Veel Reaalaa vareetu ronaldo un Benzemaa padot pasus. A Francia vinjam pasham nepadot labus pasus
Ko tu murgo?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-23 01:41, pirms 8 gadiem
Tik tiešām šis būs kārtējais bēdu stāsts par kārtējo Latvijas futbola talantu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-23 03:21, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Tik tiešām šis būs kārtējais bēdu stāsts par kārtējo Latvijas futbola talantu?
Viņam ir tikai 21 gads un trešā sezona profesionālajā futbolā. Nesteidzies notikumiem pa priekšu. Skaidrs, ka no Latvijas tiekot uzreiz tik augsta līmeņa čempī kā Francijas, viegli nav. Gan jau iespēja sevi pierādīt vēl būs, jo treneris, lai arī izteica kritiku, tomēr atzina, ka Jānis esot ļoti tehnisks spēlētājs. Viņam jāatrod vieta, kurā izvērsties.

  -3 [+] [-]

, 2016-02-23 07:45, pirms 8 gadiem
Ikaunieka beigu sākums. Uzpūsts talants. Neko savā karjerā īpašu nav parādījis. Ja netiek pieteikumā Ligue2, tad maksimums kur var spēlēt ir Polija. Esiet reāli.

  -3 [+] [-]

, 2016-02-23 07:49, pirms 8 gadiem
Tas ir spriedums un šaubos vai Ikauniekam būs Rudņeva pacietība un spīts,lai izkarotu vietu pamatsastāvā.Laikam jau tomēr latviešu puikām vajag sākt ar Poliju un tikai pierādot tur savu lietderību ,skatīties augstāk.

     [+] [-]

, 2016-02-23 07:59, pirms 8 gadiem
Janka , kas notiek

  +1 [+] [-]

, 2016-02-23 08:50, pirms 8 gadiem
Esmu skatījies vairākas Metz spēles.Treneris meklē grēkāzi zaudējumos, jo spīd iepriekšējā ceļš (atlaišana). Bez Jāņa nāk uzvaras ??? Ar kapāšanu ,dragāšanu nebūs uzvaras, un iekļūšana atpakaļ neiespējama. Sastāvā ir spēlētāji, kuri pieļauj kļūdas biežāk un rupjākas, ne kā Ikaunieks. Algun , nav vajadzīga Polija, bet treneris ,kurš tev notic un ļauj spēlēt,nevis tādā avārījas situācijā kā pašlaik Metz, un treneris pats nespēj pieņemt ideālus lēmumus uzdevuma veikšanai.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-23 09:11, pirms 8 gadiem
Līga tiešām nav viņam. angelos33 labi aprakstīja to futbolu. Ikaunieks labāk spēlēja Ligue 1 nekā šeit. Pret Monaco bija labākais spēlētājs laukumā pēc dažām franču lapām toreiz. Žēl skatīties kā talants šajā regbijas līgā rūsē

     [+] [-]

, 2016-02-23 10:01, pirms 8 gadiem
Latvijas futbols vairāk tendēts uz skraidīšanu,nevis uz spēka cīņu, tāpēc mūsu spēlētājiem nav viegli iejusties tādās līgās kā Anglijā ,Itālijā vai Francijā.

     [+] [-]

, 2016-02-23 11:00, pirms 8 gadiem
Jāmaina klubs, vai līga.

     [+] [-]

, 2016-02-23 11:22, pirms 8 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Jāmaina klubs, vai līga.
Drīzāk līga - jo nevis Ikaunieks ir slikts spēlētājs, bet pēc trenera un dažu citu futbola pazinēju teiktā neiederas Francijas līgā - tā ir āfrikāņu līga kur vajag atlētismu, spēku un vājprātīgu skraidīšanu.
Pat tagad nespēju atcerēties kādu no Francijas izlases, vai līgas kas spēlētu skaistu un tehniski klasisku futbolu un nevis brutālu regbiju - varbūt Thierry Henry, Didier Drogba (lai arī neuzskatu Drogba par baigi tehnisko spēlētāju) - un protams Zlatan Ibrahimovic, bet viņš nav nācis no Francijas vai Āfrikas futbola stila skolas, bet pateicoties saviem auguma un induviduālās tehnikas parametriem ir spējis lieliski iedzīvoties Francijas līgā!
Es piemēram nespēju iedomāties Cristiano Ronaldo Francijas līgā
Bet Ikauniekam pēc spēles stila un tehnikas piestāvētu Spānijas, Vācijas, Nīderlandes tipa līgas!

  +2 [+] [-]

, 2016-02-23 11:23, pirms 8 gadiem
inokentijs371 rakstīja: Esmu skatījies vairākas Metz spēles.Treneris meklē grēkāzi zaudējumos, jo spīd iepriekšējā ceļš (atlaišana). Bez Jāņa nāk uzvaras ??? Ar kapāšanu ,dragāšanu nebūs uzvaras, un iekļūšana atpakaļ neiespējama. Sastāvā ir spēlētāji, kuri pieļauj kļūdas biežāk un rupjākas, ne kā Ikaunieks. Algun , nav vajadzīga Polija, bet treneris ,kurš tev notic un ļauj spēlēt,nevis tādā avārījas situācijā kā pašlaik Metz, un treneris pats nespēj pieņemt ideālus lēmumus uzdevuma veikšanai.
Tas tiešām tā varētu būt ar grēkāzi - Metz atkal zaudē, bet vainīgs ir Ikaunieks, kas pat nebija pieteikts spēlei
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-23 15:56, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Tas ir spriedums un šaubos vai Ikauniekam būs Rudņeva pacietība un spīts,lai izkarotu vietu pamatsastāvā.Laikam jau tomēr latviešu puikām vajag sākt ar Poliju un tikai pierādot tur savu lietderību ,skatīties augstāk.
Kāds tur spriedums, ja pirms tam viņš vairākas spēles bija pamatsastāvā? Tagad 1 spēli nebija pieteikumā un jau spriedums, norakstīts, pacietība un spīts arī nebūs.. nu nez vai ir tā, kā raksti.