Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs piedalās abos vārtu guvumos, Gutkovskis rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lukjanovs piedalās abos vārtu guvumos, Gutkovskis rezervē
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: fc-baltika.ru

Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs veiksmīgi devies uz maiņu savas komandas "Volgar Gazprom" spēlē, aktīvi darbojoties abos komandas vārtu guvumos. Debiju Polijā joprojām gaida Vladislavs Gutkovskis, kurš palika rezervē komandas neizšķirtā.

Krievijas Nacionālajā futbola līgā kā pirmais šodien laukumā devās Ivans Lukjanovs, kura pārstāvētā "Volgar Gazprom" viesos tikās ar "Tosno". Lukjanovs spēlē iesaistījās uz maiņu pēc puslaika pārtraukuma un jau pirmajā uzbrukumā palīdzēja noorganizēt vārtu guvumu. Saņēmis piespēli soda laukumā Lukjanovs atmeta bumbu partnerim, pēc kura piespēles "Volgar" panāca 1:1. Lukjanovs ļoti daudz spēlēja ar bumbu savā kreisajā malā un vairākas reizes centās saasināt spēli, kā arī sist pa vārtiem. Izšķirošie notikumi risinājās spēles izskaņā, kad "Tosno" burzmā panāca 2:1, bet pēdējais vārds piederēja "Volgar". 90. minūtē pēc Lukjanova centrējuma bumba nonāca soda laukumā, kur viens no partneriem izdarīja sitienu, bet Šamils Asildarovs to pielaboja un panāca 2:2. Mājinieku komanda uzskatīja, ka vārti tika gūti no aizmugures stāvokļa, tomēr tiesneši strīdīgo vārtu guvumu ieskaitīja.

Citā spēlē sensacionālu zaudējumu piedzīvoja līgas līdere "Gazovik", kas viesos ar 0:3 zaudēja pastarītei Armaviras "Torpedo". Mūsu Artūrs Zjuzins laukumā devās uz maiņu 76. minūtē pie rezultāta 0:2. Neskatoties uz zaudējumu, "Gazovik" tuvāko sekotāju apsteidz par 11 punktiem un ir ļoti tuvu iekļūšanai Premjerlīgā.

Spriežot pēc teksta tiešraides, ne to labāko spēli Voroņežas "Fakel" sastāvā aizvadījis Vitālijs Meļņičenko, kura komanda ar 0:1 piekāpās "SKA-Energia". Vienīgos vārtus "Fakel" ielaida 81. minūtē, kad izgājienā neveikli bumbu esot izsitis tieši Meļņičenko un tā pēc vairākiem rikošetiem atrada ceļu uz vārtiem. Teksta tiešraidē minēts, ka Meļņičenko darba nav trūcis un labas epizodes mijās ar nesekmīgām.

Turnīra tabulā "Volgar" ar 49 punktiem ieņem ceturto vietu, bet "Fakel" ar 44 punktiem dala 5./6. vietu.

Polijas Ekstraklasā joprojām nav debitējis Vladislavs Gutkovskis. "Termalica Bruk-Bet" komanda viesos nospēlēja 1:1 ar Gdaņskas "Lechia", bet Gutkovskis palicis uz rezervistu soliņa. "Termalica" turnīra tabulā ieņem desmito vietu, no kārotā astotnieka atpaliekot divus punktus. Līdz pirmā posma noslēgumam, kad komandas sadalīsies divos astotniekos, Gutkovska klubam atlicis aizvadīt divas spēles.

Diskvalifikācijas dēļ Šveices Superlīgā spēli bijis spiests izlaist Andris Vaņins, bet viņa pārstāvētās komandas "Sion" mačs ar "Basel" noslēdzās ar zaudējumu 0:1, pie tam pretinieki vienīgos vārtus guva pēc 11 metru soda sitiena. "Basel" ar 59 punktiem atrodas pārliecinošā pirmajā vietā, savukārt "Sion" ir ceturtā ar 31 punktu. Ar 30 punktiem seko uzreiz trīs(!) klubi.

Kipras čempionātā Jāņa Krūmiņa pārstāvētais "Paphos" viesos ar 0:1 piekāpās "Ermes". Krūmiņš pie spēlēšanas netika.

Izmantotie resursi:
Onedivision.ru - Футбол России: Премьер Лига...
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Swiss Football League

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 20:16, pirms 8 gadiem
Super
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-20 22:38, pirms 8 gadiem
Kaaads zin kaada Latviešu futbolista spilgtu sasniegumu ārzemēs

Pahara 14 vārti premjerlīgā.

     [+] [-]

, 2016-03-21 20:11, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Kaaads zin kaada Latviešu futbolista spilgtu sasniegumu ārzemēs?
Vakar dzimis? Pahars, Rudņevs, Verpakovskis, Vaņins, Gorkšs, Cauņa. Varētu vēl turpināt.