Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ēbere/Konstantinova iegūst ceturto vietu "Beach Pro" posmā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ēbere/Konstantinova iegūst ceturto vietu "Beach Pro" posmā
Deniela Konstantinova ar bumbu. Foto: CEV

Spānijas galvaspilsētā Madridē tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) šodien piekāpās (16:21, 15:21) beļģietēm Sārai Kolsai/Lisai van der Vonderei (#4).

Kā jau ziņots, šodien pusfinālā Ēbere/Konstantinova zaudēja spēcīgām polietēm (12:21, 12:21) un kvalificējās cīņai par bronzu.

Bronzas finālā Latvijas duets nonāca iedzinējos - 3:6, 5:11. Konstantinova nobloķēja (13:17), bet pirmais sets noslēdzās ar 16:21.

Nākamā seta sākumā Ēbere paņēma aizsardzībā un iesita labi (2:2), taču beļģietes atbildēja ar trijiem punktiem. Turpinājumā neizdevās tikt tuvāk, līdz ar to sanāca zaudējums arī otrajā setā 15:21.

Ēbere/Konstantinova pirmoreiz cīnījās par "Beach Pro" posma medaļu (pirms diviem gadiem Ēbere ieguva "Future" ceturto vietu kopā ar Aneti Namiķi), savukārt beļģietes pērn izcīnīja "Future" zeltu.

Finālu tiešraide/ieraksts

Kā jau ziņots, 2022. gadā Līva Ēbere/Deniela Konstantinova izcīnīja U20 Eiropas čempionāta sudrabu.

Latvijas pludmales volejbola "Beach Pro" godalgas šajā sezonā

1. vieta Resifi "Challenge"Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova
3. vieta Filipīnu "Future"Ernests Puškundzis/Toms Liepa

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at