Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Ābols: "Pēdējā vārtu zaudējumā nedaudz pārcentāmies"

Ābols: "Pēdējā vārtu zaudējumā nedaudz pārcentāmies"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc kārtējās spēles Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā starp Rīgas „Dinamo” un Sanktpēterburgas SKA komandām iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri, attiecīgi Artis Ābols (oficiāli gan galvenā trenera vietas izpildītājs) un Juka Jalonens.

Artis Ābols ar savu padoto sniegumu šovakar bija apmierināts. „Domāju, ka mums labi izdevās piebremzēt SKA komandas uzbrukumus jau tā sākuma fāzē, tā ir ļoti ātra komanda. Neko nevaru pārmest savai komandai par šīvakara spēli, un domāju, ka arī skatītāji mums nepārmetīs. Nospēlējām trīs labus periodus, lai arī atkal zaudējām trešo. Uzskatu, ka mača likteni šovakar izšķīra individuālā meistarība. Pie pēdējo vārtu zaudējuma nedaudz pārcentāmies, taču par pašatdevi un spēles saturu esmu lepns.”

„Šī mums bija ļoti smaga spēle. „Dinamo” komanda spēlēja ļoti labi, mums bija problēmas pirmajās divās spēles trešdaļās. Viduszonā un savā aizsardzības zonā mājinieki mums šodien radīja ievērojamas problēmas. Pieļāvām daudz kļūdas, taču labāk izvadījām pēdējās 20 minūtes un pratām izraut uzvaru, kas vienmēr ir patīkami. Šajā līgā viesos spēlēt ir īpaši grūti,” teica SKA galvenais treneris Juka Jalonens.


, 2013-01-16 22:27, pirms 11 gadiem
nu ko vēl šeit komentēt...
, 2013-01-16 22:43, pirms 11 gadiem
nu jaaa.......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-16 22:48, pirms 11 gadiem
Kā video filmā sezonas garumā
Slēpts komentārs: pinta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-17 00:21, pirms 11 gadiem
bombex rakstīja: Nu re Daugava prom un RD izskatas jau ka konkuret spejiga komandas... Abol iedamajies ja tu vel pazustu no RD ,,, Moz vel gagarinu paceltu
Dinamo hokejs allaž ir bijis neparocīgs SKA komandai.
, 2013-01-17 09:10, pirms 11 gadiem
... taču labāk izvadījām pēdējās 20 minūtes...
Ko nozīmē - izvadījām??
, 2013-01-17 09:25, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Žēl, SKA bija gluži ņemami, neskatoties uz visu
tik mūsējie nav ņēmēji, slinkums traucē
, 2013-01-17 13:26, pirms 11 gadiem
Par to jau punktus nedod!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.