Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins ielaiž no 35 metriem, "Sion" neizšķirts

Andrejs Siliņš

Vaņins ielaiž no 35 metriem, "Sion" neizšķirts
Andris Vaņins
Foto: J.Udry / Fcsion.ch

Neveiksmīgu spēli Šveices čempionātā futbolā trešdien aizvadīja Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kurš kādā no situācijām nesapratās ar savas komandas aizsardzību un ielaida ļoti tālu pretinieka sitienu, taču viņa "Sion" izrāva neizšķirtu (1:1).

Jau otrajā mača minūtē "St.Gallen" serbu uzbrucējs Daniels Aleksičs sita bumbu pa Vaņina vārtiem no aptuveni 35 metriem. Ilūkstietis izgāja no vārtiem, lai pārtvertu bumbu, taču nesapratās ar savu aizsargu un bumba ielidoja vārtos - "Sion" nonāca zaudētājos ar 0:1. Pēc 70 minūtēm gan beļģu pussargs Džefrijs Mujangi Bia panāca izlīdzinājumu, un mačs noslēdzās ar rezultātu 1:1.

Šis bija pirmais neizšķirts pēc divām uzvarām, bet turnīra tabulā "Sion" ar 38 punktiem 27 aizvadītajās kārtās ieņem ceturto pozīciju desmit komandu konkurencē, no trešajā vietā esošās "Grasshopper" atpaliekot par četriem punktiem.

Vēl palikušas deviņas kārtas un nākamo maču "Sion" jāaizvada sestdien mājās tieši pret "Grasshopper".

     [+] [-]

, 2016-04-14 01:45, pirms 8 gadiem
Nu tadi jau butu jatver ta ka