Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rakels turpina lieliski - trešie vārti pēdējās četrās spēlēs

Rakels turpina lieliski - trešie vārti pēdējās četrās spēlēs
Deniss Rakels
Foto: Ekstraklasa.org

Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels turpina izcelties Polijas Ekstraklasē, šodien ar vārtu guvumu palīdzot "Cracovia" uzvarēt Kielces "Korona" (2:1).

Deniss Rakels pret vienu līgas pagaidām neveiksmīgākajām komandām "Korona" (14.vieta Ekstraklasē) devās laukumā pamatsastāvā, un viņa pacīnīšanās laukuma centrā ļāva "Cracovia" jau spēles septītajā minūtē tikt pie izgājiena viens pret vienu. Pēc pāris minūtēm Rakels bija uzbrukuma epicentrā un izdarīja sitienu ar galvu, taču lieliskajā vārtu gūšanas situācijā tiesnesis saskatīja aizmuguri.

Taču bez vārtiem Rakels šajā spēlē tomēr nepalika, kad 41. minūtē noslēdza lieliski izspēlētu un plašu "Cracovia" kombināciju. Viņš apsteidza aizsargu un sagaidīja piespēli škērsām laukumam, un vārtsargam pēc tam jau vairs izredžu nebija. Spēles turpinājumā "Korona" vienus vārtus atguva, un Rakels tika nomainīts 84. minūtē, taču uzvara 2:1 tika nosargāta, bet Rakela vārti izrādījās uzvaru nesošie.

Rakelam šie ir sestie vārti Ekstraklasē šajā sezonā, turklāt trešie pēdējās četrās spēlēs. Rezultativitātes ziņā viņš kļuvis par "Cracovia" labāko uzbrucēju, bet šodien gūtie vārti īpaši arī ar to, ka ir 400. šajā Ekstraklases sezonā. Kopvērtējumā "Cracovia" pakāpusies uz 11. vietu, tiesa, 19. kārta sākusies tikai šodien, un tikai punktu par mazāk ir divām komandām, kurām viena spēle rezervē.

Šodien savu pēdējo spēli pirms ziemas pārtraukuma aizvadīja Andreja Kovaļova pārstāvētā "Dacia", kura Moldovas čempionātā ar 1:0 pieveica "Academia". Kovaļovs šajā spēlē palika rezevē. "Dacia" ir turnīra līdere un tuvāko sekotāju apsteidz par astoņiem punktiem, tiesa, tā aizvadījusi par divām spēlēm vairāk.

Savukārt Vitālijam Maksimenko un "VVV-Venlo" šodien paredzētā spēle Nīderlandes pirmajā līgā pret "Achilles 29" tika pārcelta. "VVV-Venlo" pagaidām ieņem desmito vietu kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa.org
«Дачия» - «Академия» 1:0 (1:0). Протокол матча...


, 2014-12-12 22:22, pirms 9 gadiem
daudzsološs virsraksts...piektās spēles var nebūt
, 2014-12-13 00:32, pirms 9 gadiem
Rakelam vajag spēles laiku un viņš sitīs golus. Tā tas bija Metalurgā, tā tas bija Katovicē un redzam, ka tagad tā tas ir arī Krakovā. Paharam jādod lielāks spēles laiks arī izlasē un viņš to nenožēlos. Atcerēsimies, kurš pēc atgriešanās izlasē izdarīja rezultatīvu piespēli Zjuzinam Pahara debijā pret Igauniju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-13 02:54, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Visiem jau varbuut nepietiks vietas izlasee?
Rakels jau par būšanu ir izlasē, tikai pagaidām tuvāk rezervei nekā pamatsastāvam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Žanuels Skopenko. Foto: LFF

24 gadu vecumā miris Eiropas U19 futzāla čempionātā spēlējušais Žanuels Skopenko

Tikai 24 gadu vecumā aizsaulē aizgājis latviešu futbolists Žanuels Skopenko, ziņo Latvijas Futbola federācija un viņa bijušais klubs "Valmiera".
Roberts Uldriķis. Foto: LFF
18

Emsim vajadzīga operācija, Baltijas kausā nespēlēs arī Uldriķis

Latvijas vīriešu futbola izlasei gaidāmajā Baltijas kausa izcīņā veselības problēmu dēļ nevarēs palīdzēt centra uzbrucējs Roberts Uldriķis un centra pussargs Eduards Emsis, pavēstījusi Latvijas Futbola federācija.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Krollim sezona beidzas ar vilšanos

Čehijas futbola augstākajā līgā nespēja iekļūt "Vyškov", uz kuru šosezon bija izīrēts Latvijas valstsvienības uzbrucējs Raimonds Krollis. Viškovas komanda abās kvalifikācijas spēlēs ar 0:1 piekāpās "Karviná" futbolistiem.