Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubram un BATE sestā uzvara septiņās spēlēs

Dubram un BATE sestā uzvara septiņās spēlēs
Kaspars Dubra un BATE
Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas čempionāta septītās spēļu kārtas mačā šovakar Kaspara Dubras pārstāvētais Borisovas BATE viesos ar 1:0 pieveica Grodņas „Neman” futbolistus.

Kaspars Dubra laukumā devās pamatsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes, bet vienīgos vārtus mača 55. minūtē iesita pussargs Mihails Gordejčuks.

BATE komandai šī bija sestā uzvara septiņos mačos. Līdz šim klubs zaudējis vien divus punktus un ar 19 punktiem ieņem pirmo vietu Baltkrievijas čempionāta kopvērtējumā. Tuvākie sekotāji ar 13 punktiem ir Minskas „Isloch” futbolisti.

Dubra šosezon Baltkrievijas čempionātā ir piedalījies visos septiņos mačos, nospēlējot „no zvana līdz zvanam”. 29. aprīļa spēlē pret Bobruiskas „Belshina” viņš guva vārtus, mača pēdējā minūtē izraujot uzvaru (3:2), bet vienu spēli pirms tam viņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
pressball.by