Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertovs pirmo reizi nāk vien uz maiņu, Ikaunieka "Metz" spīdoša

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Fertovs pirmo reizi nāk vien uz maiņu, Ikaunieka "Metz" spīdoša
Aleksandrs Fertovs
Foto: korona-kielce.pl

Šodien Polijas Ekstraklasē 0:0 cīnījusies Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova pārstāvētā Kieļces "Korona", kas spēlēja pret Gdaņskas "Lechia".

Polijas Ekstraklasē pēc septiņām kārtām negaidītu sešu punktu pārsvaru pār pārējiem ieguvusi Arta Lazdiņa bijusī komanda Gļivices "Piast", bet šodien 8.kārtas pirmajā mačā tikās sablīvētā vidusslāņa komandas - Gdaņskas "Lechia" par godu "Euro2012" finālturnīram būvētajā "PGE Arena Gdańsk" uzņēma Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova Kieļces "Korona". Jāatgādina, ka vēl pirms piecām dienām abi mūsu futbolisti cīnījās Latvijas izlases rindās cīņā ar Čehiju.

Pirmo reizi Ekstraklases sezonā Fertovs palika rezervē, tomēr līdz ar 2.puslaika sākumu nāca laukumā, 85.minūtē nopelnot otro dzelteno kartīti sezonā. Savukārt Gabovs arī astoto reizi nospēlēja pilnu maču. Spēlē, ko tiešraidē translēja "Eurosport 2", vārti netika gūti - 0:0. 28 gadus veco Fertova un Gabova pārstāvētā "Korona" ar bilanci 3-3-2 atrodas 5.pozīcijā 16 komandu konkurencē, tomēr, kā jau minēts, tabula ir ļoti blīva, turklāt vairums 8.kārtas maču vēl tikai priekšā. Nākamajā kārtā "Korona" uzņems Lenčnas "Gornik".

Brīnišķīgus rezultātus Francijas pēc spēka 2.līgā turpina uzrādīt Jāņa Ikaunieka "Metz", kas nav uzvarējusi tikai 1.kārtas spēli (0:0), kad mūsu pussargs nospēlēja 1.puslaiku un laukumā neatgriezās savainojuma dēļ. Pēc tam "Metz" bez latvieša palīdzības izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas. Arī šodien, kad 6.kārtas ietvaros viesos ar 1:0 uzveikta "Laval" vienība. Mecas komandai četras no piecām uzvarām izcīnītas ar vienu vārtu starpību. Atskaitot "Metz", no tuvākajām konkurentēm vēl bez zaudējumiem spēlē "Nancy", kurai 3-3-0 un par četriem punktiem mazāk. Paredzams, ka Ikauniekam drīz būtu jāatgriežas ierindā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-12 08:56, pirms 9 gadiem
Cik var saprast, tad neskatoties uz uzvarām Metz fani nav īsti apierināti ar spēli. Ikauniekam nākošajā spēlē vajadzētu būt jau atpakaļ ierindā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja