Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Zvirgzdiņš

Saulietis pamet ''Sokil'' un, iespējams, pievienosies ''Junostj''

Saulietis pamet ''Sokil'' un, iespējams, pievienosies ''Junostj''
Kaspars Saulietis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Kā informē Baltkrievijas hokeja portāls belarushockey.com, tad Latvijas izlases kandidāts Kaspars Saulietis ir lauzis līgumu ar Ukrainas Profesionālās hokeja līgas (PHL) klubu ‘’Sokil’’ no Kijevas, un tagad gatavojas pievienoties Minskas ‘’Junostj’’.

Jau pirms gadu mijas vairākos sporta izdevumos izskanēja informācija, ka virkni Ukrainas PHL klubus skārušas nopietnas finanšu problēmas, un tāpēc šī līga uz nenoteiktu laiku apturējusi savu čempionātu. Arī Saulieša pārstāvētais klubs Kijevas ‘’Sokil’’ ir starp šiem finanšu problēmu skārtajiem klubiem, un tāpēc tas lauza līgumus ar virkni vadošiem spēlētājiem.

Saulietis Kijevas ‘’Sokil’’ komandā šosezon aizvadīja 11 spēles, kurās guva 3 vārtus, un 5 reizes asistēja saviem maiņas partneriem vārtu guvumos.

Saulietis, kurš šīs sezonas sākumā ilgi nevarēja atrast hokeja klubu kurā spēlēt, šoreiz ilgi bez kluba, nepaliks, jo līgumu ir piedāvājis Minskas ‘’Junostj’’ hokeja klubs, kurš šosezon startē Krievijas Augstākā hokeja līgā (VHL).

Minskieši VHL 27 komandu konkurencē pašreiz ir 23. vietā, un, visticamāk, izslēgšanas spēlēm nekvalificēsies. Tomēr virknei šī kluba vadošo spēlētāju pēc startiem VHL būs jāpievienojas hokeja klubam ‘’Junior’’, kurš startē Baltkrievijas Atklātajā hokeja čempionātā (BAČ), un ir praktiski nodrošinājuši vietu šī čempionāta izslēgšanas spēlēs.

Saulietis Baltkrievijā ir pazīstams spēlētājs, jo dažādos laikos BAČ ir spēlējis Žlobinas ‘’Metalurg’’, Grodņas ‘’Ņeman’’ un Soļigorskas ‘’Šahtjor’’, kā arī Minskas ‘’Dinamo’’ sastāvā aizvadījis vairākas spēles KHL čempionātā.

Izmantotais resurss: Новости ВХЛ: ВХЛ: Форвард сборной Латвии может...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-09 17:03, pirms 11 gadiem
lai vinam veicas,labs speletajs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-09 17:10, pirms 11 gadiem
Hamilton rakstīja: Dinamo jau vareeja speleet.
Harkovas? pie Želubovska un Žabotinska?
, 2013-01-09 17:36, pirms 11 gadiem
Malacis! Kāpums līmeni augstāk uz Krievijas augstāko līgu.Lai izdodās!
, 2013-01-09 17:40, pirms 11 gadiem
Gan jau bija domāts, ka varēja censties tikt Dinamo R (t.i. spēlet gk. LM).
, 2013-01-09 17:54, pirms 11 gadiem
Krizhanek rakstīja: Malacis! Kāpums līmeni augstāk uz Krievijas augstāko līgu.Lai izdodās!
tiesi ta, si itka neveiksme, tomer paver iespeju tikt labaka liga un ja tur sevi labi paradis ari KHL nav talu, protams nejau top klubos, kur skatas lai legionari butu komandas vilceji, neviss 3 mainas balsts, ka to izvelas musejie
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-09 19:31, pirms 11 gadiem
Man vienmēr ir simpotizējis šis hokejists,esmu pārliecināts ja pareizajā laikā viņam tiktu dota iespēja, Saulietis atvērtos un šobrīd nebūtu ne ar ko sliktāks par to pašu Karsumu vai Miķeli.
, 2013-01-09 22:02, pirms 11 gadiem
Maisās kā peļu sūds pa putraimiem,nekur nav labi,nevienam nav vajadzīgs izņemot Lv izlasi ha ha!!!P.S. Davai mīnusu birumu?
, 2013-01-09 22:07, pirms 11 gadiem
KNIFSS rakstīja: Maisās kā peļu sūds pa putraimiem,nekur nav labi,nevienam nav vajadzīgs izņemot Lv izlasi ha ha!!!P.S. Davai mīnusu birumu?
cīnās par vietu zem saules. Kas tur slikts?
, 2013-01-09 22:08, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: tiesi ta, si itka neveiksme, tomer paver iespeju tikt labaka liga un ja tur sevi labi paradis ari KHL nav talu, protams nejau top klubos, kur skatas lai legionari butu komandas vilceji, neviss 3 mainas balsts, ka to izvelas musejie
ha, ha... varētu domāt, ka BAČ ir baigā KHL rezervju kalve pat belari tikai retos gadījumos ņem no BAČ...
Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
148

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Mirklis no Vācijas un Polijas valstsvienību spēles. Foto: Darko Vojinovic/AP/Scanpix
3

Vācija nolauž pagurušos poļus un Ostravā pakāpjas uz otro vietu

Pirmajā savstarpējā spēlē kopš 1992. gada Vācijas hokeja valstsvienība ar 4:2 pārspēja Poliju, pakāpjoties uz otro aili.
Kanādiešu un somu asumi. Foto: Martin Divíšek/EPA/Scanpix
4

Somi iesāk spēcīgi, bet Kanāda rod veidus, kā turpināt uzvaru virkni

Piekto uzvaru tikpat spēlēs pasaules hokeja meistarsacīkstēs izcīnīja Kanādas valstsvienība, Prāgā atspēlējoties no 0:2 un ar 5:3 pārspējot Somijas komandu.