Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš kļuvis par Kipras spēcīgākās līgas komandas pamatvārtsargu

Krišs Upenieks

Krūmiņš kļuvis par Kipras spēcīgākās līgas komandas pamatvārtsargu
Jānis Krūmiņš
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Vakar Kipras kausa izcīņas astotdaļfinālā pilnu spēli aizvadījis latviešu vārtsargs Jānis Krūmiņš, bet viņa pārstāvētā ''Paphos'' savā laukumā ar 3:0 apspēlēja ''Asil'' komandu.

Latvijas vārtsarga Jāņa Krūmiņa, kurš karjeras laikā Latvijā pārstāvējis ''Olimps/RFS'', ''Jūrmala'' un Rīgas ''Daugava'' komandas, pārstāvis Artis Novickis vakar savā ''Twitter'' profilā paziņoja, ka 23 gadus vecais Krūmiņš kļuvis par Kipras augstākās līgas ''Paphos'' pamatvārtsargu, bet viņa komanda astotdaļfinālā svinēja drošu 3:0 uzvaru pret ''Asil'' futbolistiem.

''Paphos'' kluba vadība iepriekš nolēma šķirties no gruzīnu vārtsarga, kas šobrīd ļauj domāt, ka turpmākajās spēlēs ''Paphos'' vārtus jau no pirmās minūtes sargās latvietis. Nākamā spēles Kipras čempionātā komandai paredzēta pret ''AEL Limassol''.

Līdz šim ''Paphos'' sastāvā Krūmiņš 13 spēles bija palicis rezervē, bet laukumā devies vien trīs cīņās. Pirmās divīzijas čempionātā ''Paphos'' ar 12 punktiem 17 spēlēs ierindojas 13. vietā 14 komandu konkurencē un šobrīd atrodas izkrišanas zonā. Kiprā ''Nea Salamis'' komandā ir vēl viens latviešu vārtsargs Pāvels Šteinbors, kuram čempionātā 14 pilnas spēles un sestā vieta ar 24 punktiem.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2016-01-07 14:43, pirms 8 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2016-01-07 16:43, pirms 8 gadiem
Redzēsim kā viss būs dzīvē,jo komanda šodien parakstīja līgumu ar 32 gadus vecu spāņu vārtsargu. Viss paša Jāņa rokās,ja labi turpinās spēlēt,būs pamatvārtsargs komandā

     [+] [-]

, 2016-01-07 17:19, pirms 8 gadiem
Cerams dos Jānim iespēju. Nešaubos, ka viņš to izmantotu. Tā tas bija gan Olimpā, gan Jūrmalā, gan Rīgas Daugavā.

     [+] [-]

, 2016-01-08 09:53, pirms 8 gadiem
FC Compact.lv