Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Ginzburgs pēc neveiksmes pret ''Ogri'': ''Veids, kā spēlējam, ir apkaunojošs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ginzburgs pēc neveiksmes pret ''Ogri'': ''Veids, kā spēlējam, ir apkaunojošs''
''Prometey'' galvenais treneris Ronens Ginzburgs. Foto: Prometey BC

Pēc zaudējuma apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas turnīrā pret ''Ogri'' ukraiņu kluba ''Prometey'' galvenais treneris Ronens Ginzburgs vienības preses dienestam klāstīja, ka nav priecīgs par redzēto sniegumu laukumā, taču tikai laiks rādīs, vai klubam izdosies pārvarēt grūtības, kas radušās sezonas ievadā.

Vakar pirmo zaudējumu apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā piedzīvoja čempione ''Prometey'', kas savā laukumā ar 76:85 piekāpās ''Ogrei''. Ogrēnieši kļuvuši par pirmo Latvijas klubu, kas divu sezonu laikā pratis apspēlēt spēcīgo Ukrainas komandu.

Sezonu gan ''Prometey'' sācis nepārliecinoši. Starpsezonā notika plašas izmaiņas sastāvā, kas pagaidām nav nesušas vēlamo rezultātu laukumā. Pēc uzvaras pār VEF ''Prometey'' prezidents Volodimirs Dubinskis solīja, ka, situācijai nemainoties, viņš ir gatavs mainīt pusi komandas. Situācija nedēļas laikā mainījusies nav - vispirms zaudējums Eirokausā pret ''Paris'', vēlāk pret ''Ogri''.

''Veids, kā spēlējam, ir apkaunojošs. Nav problēma zaudēt. Tā gadās, ja spēlē divas reizes nedēļā. Veids, kā mēs spēlējam uzbrukumā un aizsardzībā, ir apkaunojošs. Šobrīd mums nav labākais laiks. Stiprākās komandas vienmēr prot no šādām situācijām tikt ārā,'' kluba preses dienestam pēc zaudējuma teica Ronens Ginzburgs.

''Man viņiem nekas nav jāsaka. Sabļāvu uz spēlētājiem puslaika pārtraukumā. Daži no spēlētājiem ir pazaudējuši pārliecību, taču tas nav attaisnojums. Viņiem ir jāspēlē labāk,'' turpināja treneris, kurš pauda, ka laiks noteiks, vai izdosies pārvarēt šīs grūtības. ''Mums ir šīs grūtības jāpārvar, taču to rādīs tikai laiks. Mūsu problēmas lielā mērā saistītas ar spēlētāju mentalitāti. Trīs gadu laikā mums šādu problēmu nebija. Tagad ir laiks sastapties ar grūtībām.''

Nākamnedēļ ''Prometey'' turpinās sezonu ULEB Eirokausā ar izbraukuma maču pret Viļnas ''Wolves''.

Izmantotie resursi:
https://prometeybc.com/ua/novosti/r...