Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Mirnova "hat-trick" ļauj "Salavat Yulaev" iesākt uzvaru sēriju

Mirnova "hat-trick" ļauj "Salavat Yulaev" iesākt uzvaru sēriju
Igors Mirnovs
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Igoram Mirnovam gūstot trīs vārtus, piektdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē Ufas "Salavat Yulaev" ar rezultātu 5:2 mājās pieveica Ņižņekamskas "Neftekhimik", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

Pēc trim zaudējumiem pēc kārtas ufieši oktobri iesāka ar grūtu uzvaru Rīgā, atgriežoties uz uzvaru takas. Šīs dienas spēlē "Salavat Yulaev" mērķis bija turpināt panākumu sēriju, un tas izdevās, pateicoties Igora Mirnova meistarībai. Trīs gūti vārti pirmajās divās trešdaļās Ufai ļāva turēties vadībā kopš 14. minūtes. Viesi divas reizes pietuvojās līdz vienu vārtu atstatumam (1:2 un 2:3), taču ne vairāk.

Noslēdzošajā trešdaļā Artjoms Garejevs un Ņikita Filatovs atjaunoja vairāk nekā divu vārtu pārsvaru, ļaujot Ufai izcīnīt uzvaru ar 5:2.

Mirnovam šajā sezonā jau septiņi gūti vārti, kas ir labākais rādītājs komandā un dalīts labākais visā līgā (vēl arī Aleksandram Koroļukam no Čehovas un Erikam Kristensenam no "Lev").

Maskavas "Spartak" šovakar trešo reizi pēc kārtas spēlēja papildlaiku, bet, atšķirībā no iepriekšējās spēles, šajā izdevās izcīnīt uzvaru. Otrās trešdaļas vidū viesi no Čerepovecas bija vadībā ar 2:1, tomēr to nenoturēja. Andrejs Šefers panāca izlīdzinājumu, bet papildlaika otrajā minūtē Šeons Morisons atnesa uzvaru mājiniekiem - 3:2. Līdz ar to pārtrūka "Severstal" divu uzvaru sērija.


Slēpts komentārs: mvp222
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-05 19:01, pirms 12 gadiem
clyde_shelton rakstīja: aizveries, pretējā gadījumā es tevi atradīšu un nozilināšu, apnicis lasīt tavus nekad nederīgos spamus.
sovakar es busu arena uz dinamkas pretinieka solina ar 33 numuru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.