Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Masaļskim rezultatīva piespēle un septiņi ielaisti vārti

Masaļskim rezultatīva piespēle un septiņi ielaisti vārti
Edgars Masaļskis
Foto: ugra-hc.ru

Šodien kārtējās spēles Kontinentālajā hokeja līgā aizvadījuši vairāki Latvijas hokejisti. Vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Yugra" savā laukumā ar 5:7 piekāpās Minskas "Dinamo". Masaļskis atvairīja 20 no 27 metieniem un komandas trešo vārtu guvumā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Citās spēlēs laukumā devās arī Georgijs Pujacs un Oskars Bārtulis.

Hantimansijskas "Yugra" piedzīvoja otro rezultatīvo zaudējumu pēc kārtas. Iepriekšējā spēlē pret Astanas "Barys" komanda izbraukumā zaudēja ar 2:6. Toreiz maču vārtos sāka Mihails Birjukovs, kuru pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem jau 27.minūtē nomainīja Masaļskis. Šajā spēlē "Yugra" jau pēc septiņām minūtēm atradās iedzinēju lomā ar 0:3. Trešajā minūtē Džo Pavelskis pēc Zbiņeka Irgla piespēles rezultātu atklāja no vārtu priekšas, pēc 25 sekundēm Tēmu Laine trāpīja tuvajā devītniekā, bet septītajā minūtē ripa pēc vairākiem rikošetiem vēlreiz ielidoja Masaļska sargātajos vārtos.

"Yugra" nekavējoties pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, un mājinieki līdz trešdaļas izskaņai prata atspēlēt divus vārtus (Igors Skorohodovs, Staņislavs Bočarovs). Otrās trešdaļas sākumā Pavelskis atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet trešdaļas vidū rezultāts jau bija neizšķirts - vispirms Skorohodovs ar metienu tālajā stūrī izmantoja vairākumu (rezultatīva piespēle arī Masaļskim), bet pēc 27 sekundēm Antons Krisanovs bija pirmais pie Pekas Rinnes atvairītās ripas (4:4).

Trešdaļas izskaņā "Dinamo" gan atguva vadību - Masaļskis neglāba pēc metiena vārtu augšējā stūrī. Nākamajā trešdaļā Korijs Mērfijs atjaunoja divu vārtu pārsvaru (6:4), bet 51.minūtē "Yugra" vairākumā atkal samazināja starpību līdz minimumam. Glābties "Yugra" gan nespēja, turklāt pie minimāla deficīta nebija iespējas nomainīt Masaļski pret sesto laukuma spēlētāju - Sergejs Demagins tika pie divām minūtēm, un Irgls 62 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca 7:5. Edgars Masaļskis laukumā aizvadīja visu spēli, trešo vārtu guvumā vairākumā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un atvairīja tikai 20 no 27 pretinieku metieniem.

Dramatisku uzvaru pret līgas vājāko komandu izcīnīja Doneckas "Donbass", kas izbraukumā ar 4:3 apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist". Mājinieki 11 minūtes pirms pamatlaika beigām panāca 3:1, taču jau pēc aptuveni divarpus minūtēm rezultāts bija neizšķirts - "Donbass" vārtus guva ar nieka 14 sekunžu intervālu. 199 sekundes pirms pamatlaika beigām "Donbass" izmantoja vairākumu un izrāva uzvaru. Oskars Bārtulis uz ledus pavadīja 19 minūtes un divas sekundes. Citā spēlē Omskas "Avangard" nenoturēja uzvaru pret Čerepovecas "Sevestal" (1:2). Viesi vārtus guva četrarpus minūtes pirms pamatlaika beigām un pagarinājuma 63.sekundē izrāva uzvaru. Georgijs Pujacs laukumā bija 17 minūtes un 42 sekundes.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


, 2012-12-03 17:28, pirms 11 gadiem
Pat Masaļskis vāc punktus Uz RD uzbrukuma līnīju
, 2012-12-03 17:31, pirms 11 gadiem
nez kada bij spele, bet 7 njas ripas ir 7njas ripas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-03 18:50, pirms 11 gadiem
es nezinu ko visi Rinni slavē pagajušas sezonas labākais NHL vārtsargs, bet šeit laiž iekšā visu pēc kārtas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-03 20:25, pirms 11 gadiem
20/27 slikti,slikti
, 2012-12-03 21:35, pirms 11 gadiem
nav jau pirma reizi ka dabu piespeli
, 2012-12-03 22:23, pirms 11 gadiem
Značit koeficents -6
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-03 23:49, pirms 11 gadiem
Edža pa savām 5 sezonām jau savācis 1+1
, 2012-12-04 15:15, pirms 11 gadiem
kaijs rakstīja: es nezinu ko visi Rinni slavē pagajušas sezonas labākais NHL vārtsargs, bet šeit laiž iekšā visu pēc kārtas...
salidzinaaji ar NSH aizsardziibu KHL arii Kviks buutu siets uzbrukoshas komandas
, 2012-12-04 15:59, pirms 11 gadiem
kaijs rakstīja: es nezinu ko visi Rinni slavē pagajušas sezonas labākais NHL vārtsargs, bet šeit laiž iekšā visu pēc kārtas...
Kapec tu mazajiem punkainajiem esporta lietotajiem dod nepareizu informaciju??? tgad padoma cik daudziem jau ir izstasstiits, ka rinne bija labakais vartusargs nhl pagajsgad, bet khl galigi nemak sevi apliceinat.
Pagajsgad labakais vartsargs bija Lundkvists, samierinies, Rinne bija tikai uzpusts burbulis no NSH puses.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.