Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Strēlnieks pret Sanktpēterburgas vienību

Strēlnieks pret Sanktpēterburgas vienību
Foto: bc-spartak.ru

Sanktpēterburgas hokeja kluba SKA spēlē pret Rīgas "Dinamo" (3:4) bija ieradušies krievu lielpilsētas basketbola kluba "Spartak" spēlētāji, lai justu līdzi vietējai hokeja komandai. Tomēr starp "Spartak" basketbolistiem bija viens, kurš iestājās pret Sanktpēterburgas vienību… Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks neslēpa, ka jūt līdzi Rīgas klubam.

"Atvainojiet, bet šodien es jūtu līdzi mūsu pretiniekiem", teica latviešu Strēlnieks saviem Sanktpēterburgas basketbola komandas biedriem. "Spartak" basketbolisti draudzīgi bļāva par SKA, bet latviešu basketbolists centās viņus pārkliegt ar saukli "Dinamo". Strēlnieka komandas biedri pret "izlēcēju" izturējās ar izpratni – cilvēks taču ir par savu dzimteni! Sanktpētērburgā ieradušies Rīgas kluba fani prata novērtēt Strēlnieka lojalitāti pret dzimteni un uzdāvināja viņam kalendāru ar "Dinamo" komandu.

"Spartak" basketbola kluba galvenais treneris Jure Zdovacs pēc hokeja mača noskatīšanās atzina, ka Rīgas dinamieši parādīja ātru hokeju, spēlēja mērķtiecīgi un sakarīgi, tāpēc viņu pūles tika atalgotas ar uzvaras vārtiem astoņas sekundes pirms finālsvilpes.

Sanktpēterburgas "Spartak" basketbola kluba kapteinis Vasilijs Zavorujevs: "Esam labi iesākuši sezonu. Treneru korpuss nolēma sarūpēt tādu kā dāvanu, organizējot SKA hokeja komandas spēlēs apmeklējumu. SKA spēli vienreiz skatījāmies arī iepriekšējā sezonā, un tagad mēs atnācām atkal. Atmosfēra, spēle – viss kā svētkos, ļoti interesanti. Domāju, ka iemest ripu vārtos nav viegli. Pats neesmu pat turējis nūju rokās".

Sanktpēterburgas basketbola klubam šajā sezonā VTB līgā ir tikai uzvaras (4-0). Kluba saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks spēlējis caurmērā 24,5 minūtes, kuru laikā vidēji guvis 4 punktus un izdarījis 3,5 rezultatīvas piespēles. Tāda pati nevainojama bilance "Spartak" klubam ir arī Krievijas čempionātā (PBL).

Izmantotie resursi:
bc-spartak.ru


, 2012-11-01 14:00, pirms 12 gadiem
Malacis Strēlnieks! Atbalsta savējos!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-01 14:05, pirms 12 gadiem
Oldšeterhends rakstīja: Kas to būtu domājis, ka Strēlnieks atbalsta Dinamo, biju par viņu labākās domās! Laikam ne velti pārgāja spēlēt uz Krieviju.
Talsinieks Janka atbalstīja Talsinieku-Gunču Galviņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-01 14:39, pirms 12 gadiem
Lieliska ziņa hokeja faniem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Marselinju Huertass un Rauls Netu. Foto: FIBA
2

Brazīlijas kandidāti OS kvalifikācijai: atgriežas Netu, ierindā Pasečņika cīņu biedrs

Brazīlijas basketbola izlase paziņojusi 16 kandidātu sarakstu, kuri gatavosies no 2. līdz 7. jūlijam Rīgā gaidāmajam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Kandidātu lokā iekļauts aizvadītajā sezonā traumas dēļ nespēlējušais Rauls Netu, kā arī Anžeja Pasečņika komandas biedrs Vitors Benite.
Artūrs Ausējs. Foto: Ģirts Gertsons

"Ventspilij" priekšā pēdējais solis bronzas godalgu iegūšanai

Ar izcīnītām bronzas godalgām šovakar iespēja noslēgt sezonu būs "Ventspils" basketbolistiem, kuri sērijas trešajā spēlē pulksten 19:00 uzņems "Liepāju". Spēles tiešraidi varēs vērot kanālā TV4.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.