Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Medijs: Džounss un VEF neturpinās sadarbību

Medijs: Džounss un VEF neturpinās sadarbību
Ārons Džounss (otrais no labās) VEF spēlē pret "TalTech". Foto: Catherine Kortsmik

Basketbola apskatnieks Emiljāno Karčija no medija "Sportando" vēsta, ka Latvijas basketbola klubs "VEF Rīga" un Ārons Džounss neturpinās sadarbību.

"VEF Rīga" tikai vakardien aizvadīja savu sezonas pirmo spēli Apvienotajā līgā, kurā Ārons Džounss nospēlēja 9:11 minūtes un guva astoņus punktus. Viņš trāpīja trīs no pieciem divpunktu metieniem un abus soda metienus, kā arī tika pie divām atlēkušajām bumbām.

VEF vakardienas spēlē gan cieta zaudējumu, ar 78:80 piekāpjoties "TalTech". VEF pieteikumā bija tikai deviņi spēlētāji, un Džounss, kurš devās sākumsastāvā, bija viens no trim leģionāriem.

Šovakar tiek ziņots, ka Džounsa un VEF ceļi šķirsies, to vēsta portāla "Sportando" apskatnieks Emiljāno Karčija. Portālam Sportacentrs.com ar "VEF Rīga" vadību šovakar sazināties neizdevās.

Jāatgādina, ka arī pagājušās sezonas sākumā "VEF Rīga" veica ātras rotācijas, jau septembra beigās atvadoties no ASV aizsarga Gerija Bleiksa, ar kuru sadarbība tika pārtraukta pēc abpusējas vienošanās.

VEF nākamā spēle paredzēta trešdien pret "Ogri", tā tiks aizvadīta viesos.


, 2023-10-01 23:29, pirms 8 mēnešiem
Tad steidzami jāmeklē labs centrs to ar vienu Madsenu būs grūti jo Pinnis pat lat-est daudz nesspēlē
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.