Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mezins: ""Lokomotiv" kļūs par superklubu, kuru būs praktiski neiespējami uzvarēt"

Mezins: ""Lokomotiv" kļūs par superklubu, kuru būs praktiski neiespējami uzvarēt"
Andrejs Mezins šā gada pasaules čempionātā
Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējušais baltkrievu hokeja vārtsargs Andrejs Mezins sezonu cerēja iesākt Jaroslavļas "Lokomotiv", tomēr NHL lokauta dēļ šī vēlme netika izpildīta un vakar Mezins pievienojās Čeļabinskas "Traktor". Par spīti notikušajam, Mezins slavēja "Lokomotiv" profesionalitāti un attieksmi un izteicās, ka jau tuvā nākotnē šo klubu praktiski nebūs iespējams uzvarēt.

"Esmu ļoti apmierināts ar to, ka nonācu Jaroslavļā. Pirmkārt, jāatzīmē lieliskā organizācija un sakārtotība. Nebraucu uz turieni naudas vai algas dēļ - gribēju uzspēlēt un palīdzēt klubam, kas pēc vārtsarga savainojuma bija nonācis grūtā situācijā. Tas bija abpusēji izdevīgi. Vienīgais, uzreiz pateicu, ka man vajadzēs nedēļu, lai uzņemtu sportisko formu. Man atbildēja, ka nav nekādu problēmu," intervijā baltkrievu portālam goals.by sacīja Mezins.

"Patrenējos, un mani jau pabrīdināja, ka mājas spēļu sērijā man vajadzēs debitēt. Taču iejaucās lokauts, "Lokomotiv" pievienojās Semjons Varlamovs. Man teica: "Atvaino, nevaram atteikties no tāda piedāvājuma - atbrauks NHL spēlētājs, vietējais audzēknis. Nevarēsim tevi ierakstīt pieteikumā, bet, ja vēlies, vari palikt trenēties ar pirmo komandu, bet spēlēt varēsi VHL. Vai arī vienkārši trenēsies." Atbildēju, ka neredzu tam jēgu, jo šurp braucu tikai tādēļ, lai spēlētu, tāpēc došos mājās. Kad ziņas izplatījās, pienāca kaudze ar piedāvājumiem. Taču paliku ļoti apmierināts, jo veicu ļoti labu sagatavošanos ļoti labā komandā un vēl par to saņēmu naudu. Ceru, ka arī "Lokomotiv" uz mūsu sadarbības posmu skatās normāli," Mezins turpināja.

"Kāda ir situācija Jaroslavļā? Protams, ka cilvēki pūlas atgūties no tā, kas notika pirms gada. Jādzīvo ir šodienai. Visi atceras par to traģēdiju. Un patiesībā visi izliekas nevis ar 100%, bet gan 130% atdevi. Atmosfēra ir ļoti strādīga, visi puiši ir uzlādēti. Man ļoti patika. Domāju, ka pēc gada vai diviem "Lokomotiv" kļūs par superklubu, kuru praktiski nebūs iespējams uzvarēt. Arī tagad komandā ir daudz jaunu un ļoti talantīgu puišu," sacīja Mezins. "Patiesībā biju šokēts. Tai skaitā arī organizācija Jaroslavļā - viss tiek darīts ar simtprocentīgu profesionalitāti. Un puiši izliek sevi - gan par sevi, gan par citu. Teicams kolektīvs, kurā es iejutos. Pat bija žēl aizbraukt, skumji,"

Izmantotie resursi:
Спорт Беларуси. Новости спорта, футбола,...


, 2012-10-01 20:56, pirms 12 gadiem
Ržigas epidēmija laika izplatās teikt visādu hujņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ar4iks
, 2012-10-01 21:28, pirms 12 gadiem
Krievi atkal staipa savu reglamentu kā grib. Traktoram jau divi ārzemnieki ļeģionāri.
, 2012-10-01 21:36, pirms 12 gadiem
Vynilz rakstīja: Ržigas epidēmija laika izplatās teikt visādu hujņu
Vienkārši par katru cenu grib tikt Loko! Tas arī viss! Tāpēc lien bez ziepēm!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-01 22:08, pirms 12 gadiem
1000000000% tada kluba pasaule nekad nebus ,kuru nav iespejams praktiski uzvaret!
, 2012-10-01 22:13, pirms 12 gadiem
vilnisvilnis rakstīja: 1000000000% tada kluba pasaule nekad nebus ,kuru nav iespejams praktiski uzvaret!
nekad nesaki nekad...
, 2012-10-01 22:36, pirms 12 gadiem
zaipis rakstīja: Krievi atkal staipa savu reglamentu kā grib. Traktoram jau divi ārzemnieki ļeģionāri.
nestaipa.
Mezins nav leģionārs - tas jau bija zināms pirms sezonas. Šosezon par leģionāriem Krievijas klubos neskaitās tie ārzemnieki, kuriem ir Krievijas pases, pie nosacījuma, ka viņi KHL ir spēlējuši jau iepriekšējajās sezonās.
, 2012-10-01 22:41, pirms 12 gadiem
lai ir neuzvarami par viņiem nav žēl...
viņi cīnās par tiem, kas spēlē debesīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-02 10:09, pirms 12 gadiem
simeks3 rakstīja: LOKO - tik tiešām ir superklubs
Nu superklubs viņs ir bet ja cenšās un grib uzvarēt viņu var jebkura komanda..
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.