Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Skudras darba ikdiena Kuldas klubā

Latvijas izlases un NHL bijušas vārtsargs Pēteris Skudra šajā sezonā strādā kā galvenā trenera asistents Artūra Kuldas pārstāvētajā Novosibirskas "Sibir" klubā. Tagad video sižetā tiek izgaismota darba ikdiena...

"Serjoga, sagaidi pirmo metienu, nenovāc kāju, nospēlē plaši, un pēc tam uz otro," treniņā komandē treneris Skudra.

Speciālists atzīst, ka trenēt ir nedaudz grūtāk, jo tad, kad tu izej uz ledus un pats spēlē, tad viss šķiet saprotamāks, savukārt, kad tu trenē, tad jāsaprot, ko trenē un kā trenē. Tik ilgi esot profesionālā sportā un saskaroties ar daudziem spēlētājiem, nākas kļūt par labu psihologu, lai katram atrastu pareizo pieeju. Skudra atzīst, ka šajā sezonā "Sibir" komandā uzaicinātie spēlētāji jau bija zināmi - 80 % gadījumā viņi derēja, bet pie pārējā tiek strādāts katru dienu.

Video: HCSibir1962.
Pēteris Skudra (redzams līdz 04:25):

, 2013-02-01 23:10, pirms 11 gadiem
labs video
, 2013-02-01 23:11, pirms 11 gadiem
kāpēc nav subtitru latviešu valodā?
, 2013-02-01 23:16, pirms 11 gadiem
asta rakstīja: kāpēc nav subtitru latviešu valodā?
A kaapec jabut ?
, 2013-02-01 23:18, pirms 11 gadiem
quit rakstīja: A kaapec jabut ?
TĀPĒC KA TAS IR LATVIEŠU PORTĀLS?!?!?!?

okey, tas bija tikai sarkasms, kopējot dažus sc.com iedzīvotajus
, 2013-02-01 23:40, pirms 11 gadiem
a kur Kulda??
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.