Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Gailums un Štrobinders desmitnieka beigās sacensībās Tokijā

Gailums un Štrobinders desmitnieka beigās sacensībās Tokijā
Patriks Gailums. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas šķēpmetēji Patriks Gailums un Rolands Štrobinders svētdien Tokijā starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās "Golden Grand Prix" ieņēma devīto un desmito vietu.

Pēc trīs metieniem latvieši bija uzreiz aiz labāko astoņnieka un netika pie vēl trīs papildu metieniem.

Gailumam tālākais bija otrais mēģinājums 75,19 metru tālumā, pārējos divos šķēpu metot 72,26 un 73,77 metrus tālu, bet Štrobinderam ieskaitīts bija tikai pirmais metiens 73,76 metru tālumā. Latvieši pārspēja tikai japāni Jusaku Ivao, kuram padevās 67,42 metru tāls metiens.

Ar 82,01 metru tālu metienu uzvarēja austrālietis Kamerons Makintairs, pārējās divas vietas uz goda pjedestāla ieņemot japāņiem Genki Deanam (81,38) un Jutam Sakijamam (80,07). Sacensībās piedalījās arī šķēpmetēji no Čehijas un Somijas.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2024-05-19 18:43, pirms 2 nedēļām
Skumji lasīt. Vismaz ceru, ka šie nespējnieki uz Japānu brauca paši pa savu naudu. Jo kvalifikāciju iespējams mēģināt izpildīt arī daudz tuvākās valstīs...
Laura Osipenko - vadībā. Foto: Ilze Sirmā

Osipenko uzvar Zundas un Pedera kausā barjerskriešanā Cēsīs

Piektdien Cēsu Pilsētas stadionā, tika izcīnīti Iievas Zundas un Gunta Pedera kausi barjerskriešanā. Sievietēm kausu ieguva Latvijas sportiste Laura Osipenko ar rezultātu 13,89 sekundes, bet vīriešiem par uzvarētāju Igaunijas pārstāvis Stevens Lepoja ar rezultātu 13,81 sekundes.
Mikols Alekna. Foto: AFP/Scanpix
2

Mikols Alekna apspēlē tēvu un met disku līdz gandrīz 71 metram

Oslo notiekošajās Dimanta līgas sacensībās lietuviešu diskraidis Mikols Alekna izcīnījis uzvaru ar 70,91 metru tālu raidījumu, kas tādā veidā lietuvietim ļāva pārspēt savam tēvam Virgīlijam Aleknam piederošo sacensību rekordu.
Līna Mūze-Sirmā. Foto: Guntis Bērziņš
5

Uz Eiropas čempionātu Romā dosies ducis Latvijas vieglatlētu

Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS) paziņojusi sportistus, kuri no 7. līdz 12. jūnijam pārstāvēs Latvijas krāsas Eiropas čempionātā vieglatlētikā, kas norisināsies 70 tūkstošus ietilpīgajā Romas Olimpiskajā stadionā.