Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā norisināsies CEV Nāciju kausa 2024 atlases 2. kārta

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Nedēļas nogalē Rīgā norisināsies CEV Nāciju kausa 2024 atlases 2. kārta
Jānis Šmēdiņš. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, O-sands āra pludmales volejbola laukumos Rīgā, Skanstes ielā 12, norisināsies Latvijas nacionālās atlases otrā kārta pludmales volejbolā.

Lai piedalītos Latvija Olimpiskās kvalifikācijas turnīra “CEV Nāciju kauss 2024” noslēgumā, sportistiem jāpiedalās trīs sacensību atlases kārtās. Pēc trim atlases kārtām tiks noskaidrotas divas labākās vīriešu un divas labākās sieviešu komandas, kuras pārstāvēs Latvijas valsti. Atlases sacensībās sieviešu konkurencē piedalās 4 komandas, vīriešu konkurencē 6 komandas, izspēlējot divu dienu turnīru, komandas izcīna vietas un punktus, kurus pēc tam summē kopā visiem 3 turnīriem.

Vīriešiem A grupā spēlēs Mārtiņš Pļaviņš ar Kristianu Fokerotu, brāļi Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Ernests Puškundzis ar Tomu Emīlu Liepu. Savukārt, B grupā startēs Artūrs Rinkevičs ar Ardi Danielu Bedrīti, Jānis Šmēdiņš ar Edgaru Toču un Aleksandrs Solovejs ar Gustavu Auziņu. Atlases otrajā dienā piedalīsies 4 komandas.

Sestdien atlases otrā kārta sāksies plkst. 11.00, bet svētdien sākums paredzēts plkst.10:00.

Izmantotie resursi:
https://volejbols.lv/zina/riga-nori...

     [+] [-]

, 2024-05-17 10:20, pirms 2 nedēļām
"Toms Šmēdiņš ar Edgaru Toču"...
Tiešām, Toms? Varbūt Jānis Šmēdiņš?