Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam 12. vieta "Grand Prix" trešajā posmā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ļebedevam 12. vieta "Grand Prix" trešajā posmā
Andžejs Ļebedevs.

LETA. Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs Vācijā izcīnīja 12. vietu pasaules spīdveja čempionāta jeb "Grand Prix" trešajā posmā.

Ļebedevs pirmajā braucienā ierindojās trešajā vietā, otrajā finišēja otrais, piekāpjoties vien slovākam Martinam Vaculīkam, trešajā un ceturtajā braucienā ieņēma trešo vietu, bet pēdējā braucienā palika pēdējais, ar nopelnītiem pieciem punktiem pusfinālā neiekļūstot.

Finālā uzvaru izcīnīja dānis Mikels Mihelsens, otrais finišēja polis Bartošs Zmarzliks, trešais - austrālietis Džeks Holders, bet ceturtais - polis Dominiks Kubera.

Pēc trim posmiem par līderi kopvērtējumā ar 50 punktiem ir kļuvis Zmarzliks, otrajā vietā ar 48 punktiem ir Holders, bet trešais ar 47 punktiem - Doils.

Ļebedevs ar 13 punktiem ieņem 14. vietu.

Ļebedevs meistarsacīkstēs startē ar īpašo ielūgumu. Viņš ir pirmais Latvijas spīdveja braucējs, kurš iekļauts 15 braucēju pamatsastāvā un varēs piedalīties visos posmos.

Šī gada kalendārā iekļauti 11 "Grand Prix" posmi. Rīga uzņems sezonas devīto posmu, kas Biķernieku trasē norisināsies 7. septembrī.

Ļebedevs kā "Grand Prix" 2023. gada sezonas pirmais rezervists startēja sezonas piecos pēdējos "Grand Prix" posmos, ar 30 punktiem ieņemot 16.vietu kopvērtējumā.

     [+] [-]

, 2024-05-19 15:37, pirms 2 nedēļām
Autor - Andžejam 13 vieta, 4 punkti!

     [+] [-]

, 2024-05-20 20:31, pirms 2 nedēļām
Holders, idiots, palaida Zmarzliku pēdējā pagriezienā >