Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Jonasam lieliska atgriešanās MXGP

Pauls Jonass nedēļas nogalē piedzīvoja atgriešanos pasaules motokrosa čempionātā, aizvadot posmu Zviedrijā. Pirmo braucienu sportists noslēdza ceturtajā vietā, otrajā braucienā bija desmitais, bet summā - piektais. Priekšā tikai tādi spēcīgi braucēji kā Džeremijs Sīvers, Romēns Fevrs, Horhe Prado un Džefrijs Herlingss.

Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
31

Lietainajā Francijā Jonass trešais otrajā braucienā un piektais kopvērtējumā

Šodien MXGP posmu Francijā divu braucienu summā augsto piekto vietu izcīnīja latvietis Pauls Jonass, kurš to laikā ar piekto un trešo vietu ieguva 36 punktus. Pirmajā braucienā viņš no startā iegūtās devītās vietas pakāpās uz piekto, bet otrajā braucienā sarežģītos laikapstākļos ieņēma trešo vietu. Kopvērtējumā uzvarēja Tims Gajsers.
Pauls Jonass. Foto: @piclabphoto34
2

Jonasam avārija un 29. vieta MXGP posma kvalifikācijā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta Francijas "Grand Prix" kvalifikācijā MXGP klases sacensībās piedzīvoja avāriju pirmajā pagriezienā un izstājās, ierindojies 29. vietā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
3

Jonass ieņem devīto vietu Spānijas MXGP posmā, uzvar mājinieks Prado

Šodien MXGP čempionāta posmā Spānijā devīto vietu divu braucienu kopvērtējumā ieņēma latvietis Pauls Jonass, kuram devītā un desmitā vieta braucienos. Abos braucienos uzvarēja Horhe Prado, kurš arī kļuva par jauno kopvērtējuma līderi.