Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: "IndyCar" trešajā posmā uzvaru izcīna "Penske" pilots Makloklins

"IndyCar" čempionāta trešajā posmā "Barber Motorsports Park" trasē, kas atrodas Alabamā, dubultuzvaru nodrošinājusi "Penske" komanda. Vairumu apļu vadībā bija Skots Makloklins, finišējot priekšā pāriniekam Vilam Pauveram. Tikmēr debijas sezonā pirmo pjedestālu par gūto trešo vietu sasniedza Linuss Lundkvists. Bija arī vairākas avārijas un kopumā četri dzelteno karogu periodi. Kopvērtējumā situācija ļoti spraiga - tagad vadībā Koltons Herta ar nieka viena punkta pārsvaru pār Pauveru, bet trešais ir Alekss Palou, no līdera atpaliekot tikai trīs punktus. Nākamie divi posmi Indianapolisas trasē.

Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
31

Lietainajā Francijā Jonass trešais otrajā braucienā un piektais kopvērtējumā

Šodien MXGP posmu Francijā divu braucienu summā augsto piekto vietu izcīnīja latvietis Pauls Jonass, kurš to laikā ar piekto un trešo vietu ieguva 36 punktus. Pirmajā braucienā viņš no startā iegūtās devītās vietas pakāpās uz piekto, bet otrajā braucienā sarežģītos laikapstākļos ieņēma trešo vietu. Kopvērtējumā uzvarēja Tims Gajsers.
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: VBP Photography

Kārlis Reišulis EMX250 klases posma otrajā braucienā izcīna otro vietu

LETA. Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis svētdien Francijā Eiropas čempionāta ceturtā posma sacensībās 250 kubikcentimetru klasē (EMX250) otrajā braucienā izcīnīja otro vietu.