Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs startē Mudžello trasē un sacenšas ar F1 pilotiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Šlēgelmilhs startē Mudžello trasē un sacenšas ar F1 pilotiem
Haralds Šlēgelmilhs (priekšplānā). Foto: bossgp.com

Haralds Šlēgelmilhs nedēļas nogalē Itālijā, Mudžello trasē aizvadīja formulu seriāla BOSS GP posmu. Pirmajā braucienā pilots ierindojās trešajā pozīcijā, zaudējot tikai dalībniekiem ar F1 mašīnām, bet otrajā braucienā kopējā vērtējumā palika 13. pozīcijā.

Pieredzes bagātais latviešu autosportists pārstāvēja “HS Engineering” komandu un startēja ar “Dallara” formulu, kas savulaik bija būvēta “World Series by Renault” čempionāta vajadzībām. Šlēgelmilhs bija vienīgais dalībnieks OPEN klasē, taču konkurenci sastādīja dažādi braucēji ar citu kategoriju mašīnām – gan spēcīgākām, gan ne tik ātrām.

Kvalifikācijā Šlēgelmilham izdevās ierindoties otrajā vietā un iespraukties starp abiem pilotiem, kuri šajās BOSS GP sacensībās startēja ar F1 kategorijas “Toro Rosso” formulām. Ingo Gerstls bija 2.7 sekundes ātrāks, bet Tomass Džakermeijers izrādījās gandrīz divas sekundes lēnāks par latvieti. Vairums citu dalībnieku startēja ar “Dallara” spēkratiem, kas savulaik tika izmantoti GP2 čempionātā.

Pirmajā finālbraucienā Šlēgelmilhs atzina tikai abu F1 klases pilotu pārspēku un finišā ierindojās trešajā vietā kopējā vērtējumā. Salīdzinājumam, viņa komandas biedri ar tādu pašu tehniku bija krietni zemāk. Otrais brauciens Šlēgelmilham noslēdzā ar finišu 13. vietā kopējā ieskaitē. Jāpiemin, ka uz starta izgāja 19 braucēji.

Rezultāti: https://www.bossgp.com/race/forza-f...

Vēl šogad BOSS GP ietvaros gaidāmas “Pirelli Grande Finale Misano” sacensības, kas norisināsies 6. novembrī.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs