Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Bufete": brīnums uz ledus – kas rūdīja Latvijas izlases bronzu pasaules hokeja čempionātā?

Pārspējot visas drosmīgākās prognozes un sasienot mēles mezglā skeptiķiem, Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu noslēgusi ar bronzas medaļām kaklā. Pārvarētas vairākas vēsturiskas barjeras un krituši daudzi rekordi, liekot meklēt atbildes uz jautājumiem – kas bija šās sensācijas pamatā un kādu gaidīt “ballītes” turpinājumu?



Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Jāni Gailīti

Šoreiz VEF Rīga podkāstā komandas galvenais treneris Jānis Gailītis, kurš pastāstīja par darbu kopā ar bijušajiem VEF treneriem - Ramūnu Butautu un Rimu Kurtinaiti, kurš no viņiem vairāk viņam devis, par to, vai Vefiņu toreiz “notiesāja” finālsērijā ar Valmieru, vai kādreiz ir domājis, ka “tagad gan mani atlaidīs” un par tēva zaudēšanu šī gada fināla laikā.
2

Klausītava | Devītnieks: Kādu atzīmi pelnījusi Latvijas izlase?

Latvijas izlase pasaules čempionātu pabeigusi devītajā vietā, kaut uzvaru bija vairāk nekā zaudējumu. Hokeja podkāsts Devītnieks liek atzīmes. Kāpēc Latvijas vairākums bija sliktāks nekā pat Polijas? Un sāksim gatavoties olimpiskajai kvalifikācijai, kas Rīgā notiks vasaras izskaņā.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana, Onelife.lv

Klausītava | "Tālmetiens": Porziņģis atpakaļa laukumā? Kas triumfēs Eirolīgā?

Piedāvājam SynotTip podkāsta "Tālmetiens" šīs nedēļas epizodi, kurā šoreiz divas tēmas - Nacionālā Basketbola asoaciācija un Eirolīgas "Final 4".