Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Ločmelis: "Laikam mans pirmais bullītis tik smagā atmosfērā. Foršas sajūtas"

Rolands Eliņš

Ločmelis: "Laikam mans pirmais bullītis tik smagā atmosfērā. Foršas sajūtas"
Dans Ločmelis realizē uzvaru nesošo bullīti. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas izlases uzbrucējs Dans Ločmelis pēc izcīnītās uzvaras pēcspēles metienu sērijā pār Slovākijas izlasi (3:2) medijiem pastāstīja par saviem bullīšiem un izpildīto spēles plānu, kā arī uzteica vārtsarga Kristera Gudļevska sniegumu.

"Spēles plānu šoreiz izpildījām - uzvara tika gūta, tā ka viss turpinās," sacīja Dans Ločmelis, kurš Latvijas izlases uzvarā izpildīja abus precīzos bullīšus pēcspēles metienu sērijā, palīdzot Latvijai gūt ceturto uzvaru šajā pasaules čempionātā.

"Jā, bija bez stresa bullīšos," atbildēja Ločmelis. "Kad Rodrigo (Ābols) meta, redzēju, ka vārtsargs ļoti agresīvi nospēlēja, tāpēc es pēc tam centos uz pacietības rēķinu viņu apspēlēt."

Savā otrajā bullītī Ločmelis gan sākumā aizlidoja nostāk ar pārliecību, ka vārtsargs ripu atvairīja, taču, kamēr viņš pats bija jau pagriezies citā virzienā, vēl nenofiksētā ripa pamanījās tomēr šķērsot vārtu līniju.

"Laikam veiksme no augšas palīdzēja," smaidīja Ločmelis. "Es jau slidoju prom ar domām, ka gola nav, bet tad paskatījos, ka uz beņķīša visi sāk lēkāt, tā ka nē, tomēr vārti. Ļoti labas sajūtas. Tā dažreiz gadās."

Ločmelis pastāstīja, ka izlase šodien bija noskaņojusies tikai uzvarai: "Gājām uz pilnu banku, mums vairs nebija, ko zaudēt. Milzīgs paldies Gudim, viņš mūs turēja spēlē. Uzvarēt varam tikai visi kopā."

20 gadus vecais uzbrucējs pasmējās, ka šajā mačā viņam bijis laikam pirmais tik smagā atmosfērā izpildītais bullītis, proti, to bija jāveic arēnā, kurā pārliecinoši lielākā daļa līdzjutēju ir pret viņu: "Tā patiešām laikam būs, ka šī bija pirmā tāda reize. Bet īstenībā ļoti laba sajūta, kad visi ir pret tevi."

Ločmelim turklāt šādi bullīši bija uzreiz divi un abi precīzi, jo viņš izpildīja arī Latvijas septīto pēcspēles metienu, kas izrādījās uzvaru nesošais. "Ļoti forši," viņš smaidīja. "Vai man spārniņi tagad nav pieauguši? Nē, nav gan. Vēl jau visa cīņa priekšā, vēl arī nav ko tik daudz priecāties."

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

     [+] [-]

, 2024-05-20 06:41, pirms 2 nedēļām
Spēlēs ar ar Poliju un Franciju tika pazaudēti 2 punkti..tie arī gandrīz visu izšķīra..tikt tālāk ir tikai simboliska iespēja.

     [+] [-]

, 2024-05-20 06:43, pirms 2 nedēļām
Absolūta impotence vairākumā..konkurentu nav..čempioni..

     [+] [-]

, 2024-05-20 11:39, pirms 2 nedēļām
Puiši labi spēlē, nav ko čīkstēt, ja skatās uz klubu pierakstiem diez vai augstāk mums būtu jābūt, katru gadu neizšaus brīnumu

     [+] [-]

, 2024-05-20 15:06, pirms 2 nedēļām
Tas pedejais gols bija vnk brinums, kā viņa izkrita cauri un ieslideja vartos, ura

     [+] [-]

, 2024-05-20 15:47, pirms 2 nedēļām
aivo50 rakstīja: Absolūta impotence vairākumā..konkurentu nav..čempioni..
Impotence ir, taču ir divas vēl impotentākas komandas - slovāki un poļi. Melot nav labi.