Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

Agris Suveizda

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".

"Manchester City" kopvērtējumā par diviem punktiem apsteidz Londonas "Arsenal" un svētdien mājās tiksies ar "West Ham". Ja londonieši savā laukumā uzvarēs Liverpūles "Everton", arī "Manchester City" titula izcīnīšanai vajadzēs uzvaru - vienāda punktu skaita gadījumā skatīsies vārtu starpību, bet tajā pārsvars ir "Arsenal".

Otrdien mačā pret "Tottenham" Edersons satriecās ar pretinieku aizsargu Kristianu Romero, un spēles galotnē brazīlieša vietā stājās spāņu izcelsmes vācietis Štefans Ortega, kurš vēl pie rezultāta 1:0 lieliski glāba komandu.

Edersonam konstatēts labās acs orbītas lūzums, un "Manchester City" pamatvārtsargam klubu sezona ir beigusies. Savainojums viņam liegs piedalīties arī 25.maijā gaidāmajā Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālā, kurā būs Mančestras derbijs.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-16 18:57, pirms 2 nedēļām
....nu, tas daudz MC neietekmēs...kā ar Kevinu?...šim diezgan sāpīgi uzkāpa un tika nomainīts