Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Madaskāras Pingvīns

Atskats: Kapēc Ronaldo ir labāks par Mesi?

Atskats: Kapēc Ronaldo ir labāks par Mesi?
Krištianu Ronaldu. Foto: AFP/Scanpix

Kapēc Ronis ir labāks par Mesi?

Tapēc ka tā ir un tie klauni kas argumentē ar Mesi nopirkto pasaules kausu, var iet paraudāt, tapāt ka Pessi prasa, give me please penalty, please penalty!


, 2024-03-12 16:21, pirms 2 mēnešiem
Kāda atšķirība. Visi OG tpt zin, ka Lords Bestners ir the GOAT un neviens cits nestāv ne tuvu! Penaldo var droši pienest ūdeni un dvieļus.
, 2024-03-14 13:36, pirms 2 mēnešiem
Skolēnu brīvlaiks sācies!
, 2024-03-29 16:59, pirms 2 mēnešiem
D
auņi
Ejiet ravēt mazdārziņus
"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
6

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.
Aleksandrs Sērlots. Foto: Reuters/Scanpix
2

Astoņu vārtu spēlē Sērlots ar ''pokeru'' palīdz ''Villarreal'' atspēlēties pret ''Real''

Šodien Spānijas ''La Liga'' 37. kārtas spēlē iespaidīgu atspēlēšanos otrajā puslaikā veica ''Villarreal'', kas atspēlējās no 1:4 un spēlēja 4:4 pret čempioni Madrides ''Real''. Kluba labā visus četrus vārtus guva norvēģu futbolists Aleksandrs Sērlots.
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
10

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.