Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Marejs par priekšmeta izmešanu laukumā saņem 100 tūkstošu sodu (+video)

Marejs par priekšmeta izmešanu laukumā saņem 100 tūkstošu sodu (+video)
Džamals Marejs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) pavēstījusi, ka Denveras ''Nuggets'' viens no līderiem Džamals Marejs sodīts ar 100 tūkstošu dolāru lielu naudas sodu. Viņš otrajā spēlē pret Minesotas ''Timberwolves'' vienā no spēles epizodēm laukumā izmeta apsildes paliktni.

100 tūkstošu dolāru sodu saņēmis viens no Denveras ''Nuggets'' līderiem Džamals Marejs, kurš Rietumu konferences otrās kārtas otrajā spēlē pret Minesotas ''Timberwolves'' vienā no spēles momentiem no rezervistu soliņa laukumā izmetis apsildes paliktni.

''Timberwolves'' spēlē uzvarēja pārliecinoši (106:80), sērijā panākot 2-0. Pirmā puslaika laikā ''Nuggets'' vairākkārtīgi bija ļoti neapmierināti ar tiesnešu lēmumiem, un vienā no šādiem brīžiem neizturēja arī Marejs. Viņš uzskatīja, ka Karls Entonijs Taunss savā mēģinājumā iekarot grozu ir nostaigājis, ko gan nepamanīja tiesneši.

Izmesto paliktni uzreiz pamanīja ''Nuggets'' spēlētājs Kenteiviuss Koldvels-Poups, kurš to atmeta atpakaļ aiz sānu līnijas. Iespējams, tas paglābis Mareju no spēļu diskvalifikācijas saņemšanas. Galvenais tiesnesis Marks Deiviss atzina, ka nav pamanījis izmesto priekšmetu. Ja to būtu ieraudzījis, tad epizode tiktu izskatīta video atkārtojumā un Marejam varētu tikt piešķirta tehniskā piezīme.

Minesotas ''Timberwolves'' galvenais treneris Kriss Finčs kritizēja Mareja nesavaldību, uzsverot, ka kāds no spēles dalībniekiem šādi varēja iedzīvoties arī savainojumā. Marejs šajās izslēgšanas spēlēs vēl nav demonstrējis savu labāko spēli, turklāt viņš cīnās ar kājas savainojumu. Otrajā spēlē pret ''Timberwolves'' viņš guva tikai astoņus punktus, pēc mača izvairoties no sarunām ar žurnālistiem.


, 2024-05-08 11:04, pirms 2 nedēļām
Augsta intelekta apgarota seja
, 2024-05-08 11:48, pirms 2 nedēļām
Mest zem laukumā zem kājām ir apzināta rīcība,tā vietā lai piemēram emociju vadīts to palikni ielidinātu skatītājos. Te par apzinātu darbību,ar risku kādu savainot 100% jādod DSQ! Bet tā no cilvēciskā faktora,pretīga rīcība,no pretīga tipa!
, 2024-05-08 16:35, pirms 2 nedēļām
Esmu ievērojis, ka Marejs pēc ļoti veiksmīgām darbībām kko pasaka savam sedzējam. Vizuāli izskatās pēc uzbraucieniem.
, 2024-05-08 18:32, pirms 2 nedēļām
Lūk arī manas domas par šo pauž šie experti..
https://www.youtube.com/watch?v=7EF...
, 2024-05-08 18:39, pirms 2 nedēļām
ingars31 rakstīja: Mest zem laukumā zem kājām ir apzināta rīcība,tā vietā lai piemēram emociju vadīts to palikni ielidinātu skatītājos. Te par apzinātu darbību,ar risku kādu savainot 100% jādod DSQ! Bet tā no cilvēciskā faktora,pretīga rīcība,no pretīga tipa!
Nu skatītājos arī nebūtu jamet, var mest dusmās pret zemi, mīdīt un kliegt.. Interesantākais, pameta zem kājam Jokičam.. Ja, Jokers būtu uzkāpis un teiksim sastieptu kādu muskuli dēļ paslīdēšanas - pēc sezonas Murray noteikti būtu pieejams maiņas darijumos.
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
16

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.