Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Mavericks" izslēgšanas spēles jāturpina bez Klēbera

"Mavericks" izslēgšanas spēles jāturpina bez Klēbera
Maksimiljāns Klēbers. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" palicis bez spēka uzbrucēja Maksimiljāna Klēbera. Viņam konstatēts labā pleca saišu izmežģījums, un vācietis šosezon varētu laukumā vairs neatgriezties.

Dalasas "Mavericks" pirmajā kārtā tika galā ar Losandželosas "Clippers". 32 gadus vecais Maksimiljāns Klēbers vidēji laukumā pavadīja 19 minūtes, izceļoties ar 5,7 punktiem un 2,7 atlēkušajām bumbām. Rezerves spēka uzbrucējs un centrs sniedza novērtējamu ieguldījumu pie sava groza.

Klēbers traumu guva sērijas sestajā spēlē. Ātrajā uzbrukumā noteikumus pret viņu pārkāpa Amirs Kofijs, un vācietis piezemējās uz pleca. Viņš izpildīja soda metienus, bet nākamajā uzbrukumā pameta laukumu.

Rietumu konferences otrajā kārtā "Mavericks" spēkosies pret Oklahomsitijas "Thunder", kas izsēta ar pirmo numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
17

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.