Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Shootaround | Ar Pleinicu par Ventspili, playoff dueļiem un Liepājas, LU, Valmieras sezonām

Šoreiz raidījumā Pafbet Shootaround viesojas ilggadējais BK Ventspils ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics, stāstot par ventspilnieku sezonu, bet kopā ar Andreju Siliņu analizē gaidāmos ceturtdaļfināla dueļus. Tāpat tiek analizēta sezona tām komandām, kas izslēgšanas turnīrā nav iekļuvušas, un komentārus sniedz arī BK Liepāja, Latvijas Universitātes un Valmiera Glass VIA galvenie treneri. Raidījuma noslēgumā TalTech/Optibet spēlētāji cenšas atpazīt Latvijas slavenības.

Balso par Pafbet Shootaround sezonas MVP: https://ej.uz/ShootaroundMVP

Raidījumā "Pafbet Shootaround" divas reizes mēnesī Andrejs Siliņš kopā ar viesi analizē aktuālos notikumus un lielākos pārsteigumus Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgā, tāpat raidījumā ekspertu komentāri un intervijas, kā arī sižeti ar interesantāko no basketbola aizkulisēm.

, 2023-03-24 13:21, pirms gada
Bija interesanti
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.