Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Emils Ozerinskis

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.

Iepriekš LFF DK ar 19. aprīļa lēmumu bija piešķīrusi "Valmierai" jaunu spēlētāju pieteikšanas liegumu par neizpildītajām saistībām attiecībā uz Brazīlijas uzbrucēju Ruanu Ribeiru, kurš pagājušās sezonas gaitā piedalījās 34 vidzemnieku spēlēs un guva septiņus vārtus.

Pamatojoties un saņemto informāciju par finansu saistību nokārtošanu attiecībā uz Ribeiru, DK lēmusi par spēlētāju lieguma atcelšanu "Valmierai", kas šobrīd "Tonybet" Virslīgas tabulā ieņem ceturto pozīciju.

Vēl par disciplinārpārkāpumiem pa vienai spēlei nākamajā Virslīgas kārtā būs jāizlaiž "Daugavpils" futbolistiem Raivim Skrebelam un Jevgenijam Miņinam, liepājniekam Šeikam Diufam un "Tukuma" futbolistam Deņisam Rogovam.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17572/lff-dk-1...

  +1 [+] [-]

, 2024-05-18 11:01, pirms 2 nedēļām
Un cik spēles jāizlaiž Mordatenko? Par spēli Tukumā. Acu ārstu vajag apmeklēt.

     [+] [-]

, 2024-05-18 15:27, pirms 2 nedēļām
Žēl

     [+] [-]

, 2024-05-18 18:23, pirms 2 nedēļām
Sastāvs liekas diezgan nokomplektēts, atguva mazāko no trim zaudējumiem, skatīs vai atgūs arī pārejos divus.