Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.

Itālijas A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' paziņojusi, ka ir atlaidusi no galvenā trenera amata Masimiljāno Allegri. Par iemeslu kļuvusi viņa uzvedība Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'', kurā klubs uzvarēja. Spēles laikā Allegri tika noraidīts un, ejot uz tribīnēm, viņš saplēsa savu žaketi, šlipsi un sāka atpogāt kreklu. Tikmēr apbalvošanas ceremonijā viņš TV kamerā vērsās pie kluba direktora Kristiano Džiuntoli, lūdzot, lai viņš iet prom un nepievienojas svinībām ar komandu.

''Par lēmuma iemeslu kļuvusi trenera uzvedība Itālijas kausa finālā laikā, kas nesakrīt ar ''Juventus'' vērtībām,'' teikts paziņojumā. Allegri šī bija otrā reize kā Turīnas ''Juventus'' galvenajam trenerim. Pirmajā piegājienā viņš Turīnas klubu vadīja no 2014. līdz 2019. gadam, bet vēlāk no 2021. gadam līdz šīs sezonas gandrīz beigām.

Izcīnītais Itālijas kauss šajā sezonā ir Allegri vienīgā trofeja kopā ar ''Juventus'' otrajā trenēšanas reizē. Ar izcīnītajiem 67 punktiem A sērijā ''Juventus'' šobrīd ieņem ceturto vietu. Čempionātā atlikušas vēl divas spēļu kārtas - 20. maijā 37. kārtas ietvaros klubs cīnīsies pret ''Bologna'', bet sezonu noslēgs 26. maijā pret ''Monza''.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ar...


, 2024-05-17 22:52, pirms 2 nedēļām
Tjago uz Juvi un Boloņas sapnis būs beidzies?!
, 2024-05-18 12:26, pirms 2 nedēļām
Tjago labs, bet ir jau arī citi varianti. Katrā ziņā nekādu skumju par Alegri atlaišanu man nav, jo neko jaunu piedāvāt viņš vairs nespēj. Trenera maiņa būtu notikusi tik un tā - atlaist par uzvedību, tas ir tikai iegansts.
Mirklis pēc Florences "Fiorentina" vārtu guvuma Bergamo. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Scanpix
1

Eirokausu finālos sarūgtinātā "Fiorentina" neļauj "Atalanta" tikt A sērijas pirmajā trijniekā

Divos UEFA Eiropas Konferences līgas finālos pēc kārtas zaudējusī Florences "Fiorentina" Itālijas A sērijas sezonas pēdējā spēlē izbraukumā pieveica (3:2) Bergamo "Atalanta", neļaujot šīs sezonas Eiropas līgas uzvarētājai kāpt uz goda pjedestāla.
Frančesko Ačerbi. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Eiropas čempionei Itālijai nāksies iztikt bez A sērijas čempiona Ačerbi

LETA--AFP. "Euro 2020" čempione futbolā Itālijas izlase šā gada meistarsacīkstēm turpina gatavoties bez centra aizsarga Frančesko Ačerbi, apstiprināja valstsvienības galvenais treneris Lučāno Spalleti.
Marko Arnautovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas titulu izcīnījusī "Inter" sezonu pabeidz ar neizšķirtu

Šovakar Itālijas A sērijas sezonas noslēdzošo spēli aizvadīja čempione Milānas "Inter", kas viesos cīnījās neizšķirti 2:2 pret "Verona". Čempionu labā abus vārtus guva austrietis Marko Arnautovičs.