Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

LBS par sezonas labāko debitantu atzinusi VEF spēlētāju Robertu Blūmu

LBS par sezonas labāko debitantu atzinusi VEF spēlētāju Robertu Blūmu
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga

Latvijas Basketbola savienība (LBS) paziņojusi, ka tā par sezonas labāko debitantu atzinusi ''VEF Rīga'' spēlētāju Robertu Blūmu, kurš visas sezonas garumā bijis kluba stabils rotācijas basketbolists.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) paziņojusi, ka par basketbola sezonas labāko debitantu atzīts ''VEF Rīga'' spēlētājs Roberts Blūms. Vakar tika ziņots, ka labākā tiesneša godu saņēmis Gatis Saliņš.

Blūms apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas spēlē pret Tallinas ''Kalev''/''Snabb'' atkārtoja līgas gūto punktu rekordu vienā spēlē, iemetot 41. 32 spēlēs Blūms vidēji guva 12 punktus, izcīnīja 2.9 atlēkušās bumbas un atdeva 1.5 rezultatīvās piespēles. Savukārt LBL piecās izslēgšanas spēlēs Blūms caurmērā iemetis 12.2 punktus, izcīnījis 3.2 atlēkušās bumbas un atdevis 0.8 rezultatīvās piespēles.

Veiksmīgā sezona ļāvusi Blūmam domāt par augstākiem mērķiem. Iepriekš tika ziņots, ka viņš pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam. Šobrīd viņš ar VEF cīnās par LBL titulu - pagaidām sērijā pret Rīgas ''Zeļļiem'' klubs ir vadībā ar 2-0. Sērijas trešais mačs gaidāms ceturtdien.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/C68jNKz...


, 2024-05-14 19:46, pirms 3 nedēļām
Baigi jau citu nav ko nominēt....
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.