Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Liepājā un Jelgavā turpināsies Virslīgas sezonas ieskandināšana

Liepājā un Jelgavā turpināsies Virslīgas sezonas ieskandināšana
FS "Jelgava" futbolisti. Foto: FS Jelgava

Latvijas futbola Virslīgas sezonas otrajā dienā "Liepāja" pulksten 14.00 uzņems "Tukuma 2000"/"Telms" komandu, bet divas stundas vēlāk Zemgalē sāksies Futbola skolas "Jelgava" cīņa pret Bērnu futbola centru "Daugavpils".

“Liepāju” starpsezonā papildināja no RFS pārnākušais Latvijas izlases kandidāts pussargs Artūrs Zjuzins, bet līgumu pagarināja uzbrucējs Dodo. No “Daugavpils” pārnāca vārtsargs Vladislavs Kurakins, Rīgas “Metta” aizsargs Normunds Uldriķis, senegāliešu aizsargs Pape Fals, kurš iepriekšējās četras sezonas pavadīja “Valmierā”, un aizsargs Alans Kangars, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Nākotnes līgas komandā “Skanstes Sporta klubā”.

Liepājnieku rindām pievienojās arī trīs ārvalstu pussargi – gruzīni Rati Ardazišvili un Luka Silagadze, kā arī tunisietis Fražs Kermani. Tukumnieki pēc sezonas vienojās par jaunu līgumu ar uzbrucēju Kristiānu Kaušeli, kā arī pussargu Kasparu Anmani un aizsargiem Ati Ozolu un Rūdolfu Reingolcu.

Iepriekšējā sezonā trīs uzvaras svinēja liepājnieki (3:0, 2:1, 1:0), bet vienā mačā ar 1:0 uzvarēja tukumnieki.

“Jelgavas” komanda starpsezonā tika pie jauna galvenā trenera, uz vienu sezonu vienojoties par sadarbību ar Valēriju Redjko. Komandu pastiprināja iepriekšējā sezonā “Liepājā” spēlējušais pussargs Gļebs Kļuškins, bet vārtsargs Raivo Stūriņš šosezon pārstāves bronzas medaļnieci “Audu”. Savukārt “Daugavpilij” būs jāiztiek bez divas sezonas komandā pavadījušā vārtsarga Kurakina.

Iepriekšējā sezonā komandas virslīgā dalīja uz pusēm. Pirmajā cīņā “Jelgava” mājās uzvarēja ar 2:1, otrajā riņķī daugavpilieši savā laukumā revanšējās ar 5:2, bet pārējās divas cīņās biedzās neizšķirti (1:1 un 0:0).

Abas šīsdienas spēles būs vērojamas ne tikai stadionos, bet arī tiešajās pārraidēs TV4 kanālā un portālā Sportacentrs.com.

'TonyBet'' Virslīgas pirmā kārta

Dat.LaiksSpēleRezultātsVieta
08.03.18.00Auda – RFS1:2 (0:1)Mežaparks SV
09.03.14.00Liepāja – Tukums 2000/Telms"Daugavas" stadiona rez. lauk.
16.00Jelgava – DaugavpilsJelgavas bāzes māksl. lauk.
10.03.13.00Grobiņa/LFS – Riga"Daugavas" stadiona rez. lauk.
15.00Metta – ValmieraHanzas vidusskolas laukums

Izmantotie resursi:
LETA


, 2024-03-09 12:34, pirms 2 mēnešiem
Kamazs špilej gats jaun taktik Ātom taktik .
, 2024-03-09 13:54, pirms 2 mēnešiem
jāapskatās kā ( viens te izmeta second hand ) mellie pārlaiduši balto ziemu . es jau domā ka auļot viņi sāks zaļā ziemā ( jūnij beigas , jūlij sākumā ) , bet varbūt pertukam ir slepens treniņ shēms , kasto zin ko 'viš būs iztotojis , skatīsimies , Tukums nav metteļi . par labu futeni
, 2024-03-09 14:29, pirms 2 mēnešiem
Pagaidām tā futene ir tāda ka labāk jāiet skatīties kā krāsa žūst
, 2024-03-09 15:30, pirms 2 mēnešiem
Pag, cik latviešiem jābūt sākumsastāvā pēc noteikumiem? Vai tad nav 3? Kāpēc Liepājai 2?
, 2024-03-09 15:35, pirms 2 mēnešiem
bando777 rakstīja: Pag, cik latviešiem jābūt sākumsastāvā pēc noteikumiem? Vai tad nav 3? Kāpēc Liepājai 2?
Tas armēnis Bogdasarjans par cik ir LV akadēmijas audzēknis, tad laikam skaitās kā vietējais spēlētājs. Precīzi nezinu tur tos noteikumus, bet spēles sākumā E.Novickis tā teica.
, 2024-03-09 15:40, pirms 2 mēnešiem
Ambrē rakstīja: Tas armēnis Bogdasarjans par cik ir LV akadēmijas audzēknis, tad laikam skaitās kā vietējais spēlētājs. Precīzi nezinu tur tos noteikumus, bet spēles sākumā E.Novickis tā teica.
Paldies par atbildi!
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' iesit piecus un pārliecinoši uzvar Jelgavā

Šodien Latvijas futbola Virslīgā pārliecinošu panākumu svinēja ''Riga'', kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja ''Jelgavu''. Uzvarētājiem vārtus guva pieci dažādi futbolisti.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
6

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.