Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Ar Eidukas dalību sāksies Pasaules kausa distanču slēpošanā pēdējais posms

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ar Eidukas dalību sāksies Pasaules kausa distanču slēpošanā pēdējais posms
Patrīcija Eiduka. Foto: Nordicfocus

LETA. Ar Latvijas sportistes Patrīcijas Eidukas līdzdalību šodien Fālunā sāksies Pasaules kausa distanču slēpošanā pēdējais posms, sportistiem piedaloties sprinta sacensībās klasiskajā stilā.

Piektdien norisināsies sprinta sacensības klasiskā stilā, kvalifikācijai sākoties plkst. 13.15 pēc Latvijas laika, bet finālcīņām - plkst. 15.45. Sestdien plkst. 12 un plkst. 15 sāksies desmit kilometru sacensības klasiskajā stilā attiecīgi sievietēm un vīriešiem, bet svētdien 20 kilometru distancē ar kopēju startu brīvajā stilā sievietes dosies plkst. 12, bet vīrieši - plkst. 15.15.

Pasaules kausa sacensības tiešraidē translē "Eurosport" kanāli.

Gada sākumā Eiduka Itālijā "Tour de Ski" seriāla pēdējā posmā izcīnīja piekto vietu, atkārtojot augstvērtīgāko rezultātu Latvijas slēpošanas vēsturē, bet kopvērtējumā latviete bija astotā, sasniedzot jaunu rekordu.

Sievietēm kopvērtējumā vadībā ir amerikāniete Džesija Diginsa, kura ir sakrājusi 2490 punktus, zviedriete Linna Svāna atpaliek 102 punktus, bet trešā ar 2155 punktiem ir zviedriete Frīda Kārlsone.

Eiduka ar 947 punktiem ir 15. vietā, bet Kitija Auziņa ar sešiem punktiem ieņem 164. vietu.

Vīriešiem kopvērtējumā vadībā ar 2415 punktiem ir Norvēģijas distanču slēpotājs Haralls Estbergs Āmunnsens, otrais ar 2258 punktiem ir viņa tautietis Juhanness Klēbo, bet trešais ar 1939 punktiem - vēl viens norvēģis Ēriks Valness.

Lauris Kaparkalējs ar 14 punktiem ieņem 161. vietu.