Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Van Ārts savainojuma dēļ nepiedalīsies "Giro d'Italia" velobraucienā

Van Ārts savainojuma dēļ nepiedalīsies "Giro d'Italia" velobraucienā
Vouts van Ārts. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Beļģijas riteņbraucējs Vouts van Ārts nepiedalīsies daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia", ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.

27.martā notikušajā "Dwars door Vlaanderen" velobraucienā van Ārts bija iesaistīts kritienā, lielā ātrumā uz asfalta krītot vairākiem sportistiem. Viens no daudzpusīgākajiem riteņbraucējiem tūrē van Ārts šajā kritienā guva krūšu kaula, atslēgas kaula un ribu lūzumus.

"Es mēģinu veikt savus pirmos pedāļu minienus uz riteņa, taču tas nav pietiekami, lai varētu trenēties, un tāpēc mēs pieņēmām lēmumu nestartēt "Giro d'Italia"," komandas sociālajos tīklos raksta van Ārts.

29 gadus vecais van Ārts karjeras laikā ir uzvarējis desmit "Tour de France" posmos un aizpērn bija pirmais sprinteru ieskaitē. Viņš ir finišējis pirmais arī tādos slavenos velobraucienos kā Milāna-Sanremo, "Strade Bianche", Gente-Vevelgema, "Amstel Gold Race" un citos.

Izmantotie resursi:
LETA


Dana Rožlapa. FotoL Latvijas Riteņbraukšanas federācija.
1

Riteņbraucēja Rožlapa treniņā iedzīvojusies nopietnos savainojumos

LETA. Latvijas riteņbraucēja Dana Rožlapa treniņā piedzīvojusi kritienu un iedzīvojusies nopietnos savainojumos, pirmdien pavēstīja sportiste.
Mārtiņš Pluto. Foto: lrf.lv

Pluto noslēdz "Tour de la Mirabelle" velobraucienu 51. vietā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto svētdien Francijā "Tour de la Mirabelle" (UCI kat.2.2) trešajā posmā finišēja 73.pozīcijā un kopvērtējumā sacensības noslēdza 51. vietā.
Tadejs Pogačars. Foto: AP/Scanpix

Pogačars droši uzvar "Giro d'Italia" kopvērtējumā

LETA. Slovēnijas riteņbraucējs Tadejs Pogačars svētdien pirmo reizi karjerā triumfēja "Giro d'Italia" kopvērtējumā, kamēr noslēdzošajā posmā ātrākais bija beļģis Tims Merljē.