Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Calko ar ''ARC Bratislava'' komandu ''Asian Le Mans Series'' 1.posmā izcīna 3.vietu

Calko ar ''ARC Bratislava'' komandu ''Asian Le Mans Series'' 1.posmā izcīna 3.vietu
Konstantīns Calko
Foto: ARC Bratislava

Latviešu autosportists Konstantīns Calko kopā ar ''ARC Bratislava'' komandu Ķīnā izcīnīja trešo vietu “Asian Le Mans Series” 1.posmā.

Šajā nedēļas nogalē Ķīnā tika aizvadīts “Asian Le Mans Series” pirmais posms. Šajā seriālā, kas sastāvēs no četriem posmiem, uz starta “ARC Bratislava” komandas sastāvā izgāja latviešu autosportists Konstantīns Calko.

Kvalifikācijā Calko izcīnīja ceturto vietu, bet sacensībās Calko ar komandas biedriem izdevās aizcīnīties līdz trešajai vietai. Uzvaru izcīnīja ''Jackie Chan DC Racing x Jota Sport'' komanda, kura startēja ar spēcīgāko Oreca prototipu. Otrajā vietā ierindojās ''BBT'' vienība, kura pēc četru stundu ilgajām sacīkstēm uzvarētājiem zaudēja vienu apli, bet par diviem apļiem apsteidza Calko komandu.

''Šis mums pēc Lemānas sacensībām ir ļoti labs panākums. Esmu priecīgs un pateicīgs komandai par rezultātu. Vispirms trasē devās Riks Brekers, kurš veica pusotru stundu. Pēc tam pie stūres sēdās komandas boss Miroslavs Konopka, bet nobeigumā pie stūres sēdos es. Izdevās veikt ātru un stabilu pusotras stundas garu braucienu, kas beigās deva mums trešo vietu. Diemžēl augstāk šoreiz nevarējām, jo bija dažas mazas kļūdiņas pitstopā. Ja būtu veiksmīgāka taktika, iespējams, varētu būt otrie, bet diemžēl šoreiz viss negāja tā, kā bija plānots. Taču jebkurā gadījumā esam priecīgi,'' tā portālam Go4speed pēc sacensībām atzina Konstantīns Calko.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed


, 2017-10-29 23:03, pirms 7 gadiem
Ligier šasija šogad ir vājākā, tas pierādījās arī Lemānas 24h
Foto: motogp.com

Banjaja uzvar, "Ducati" komanda pēdējā līkumā izkārto dubultuzvaru

"MotoGP" čempionāta septītajā posmā Itālijas "Grand Prix" uzvaru izcīnījis mājinieks Frančesko Banjaja, savukārt viņa komandas biedrs Enea Bastianīni sacensību pēdējā apļa pēdējā līkumā apdzina Horhi Martinu, nodrošinot "Ducati" rūpnīcas vienībai dubultuzvaru.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
11

Jonasam Vācijas MXGP posms noslēdzas ar smagu kritienu

Izcīnījis piekto vietu pasaules motokrosa čempionāta Vācijas posma pirmajā braucienā, jau otrās sacīkstes startā Pauls Jonass piedzīvoja kritienu. Pēc sākotnēji pieejamās informācijas, sportists guvis atslēgas kaula savainojumu.
Foto: WSC
1

Lielbāržu ekipāža ar trešo vietu Čehijā atgūst PČ līderpozīciju

Blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta ceturtais posms šodien tika aizvadīts Čehijā, dubļainajā Kramolinas trasē, kur brāļi Daniels un Bruno Lielbārži braucienus noslēdza piektajā un otrajā pozīcijā, summā izcīnot godalgoto trešo vietu. Kopvērtējumā tas ļāvis atgūt līderpozīciju.