Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Foto: Masaļskis emocionāli atvadās no Latvijas izlases

Piedāvājam fotogaleriju no sestdien Arēnā Rīga notikušās Latvijas un Francijas hokeja izlašu pārbaudes spēles, kas bija arī vārtsarga Edgara Masaļska atvadu spēle Latvijas valstsvienībā.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64


Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF/Guntis Lazdāns
53

Lai domātu par 1/4 finālu, nepieciešama uzvara – Latvija pret Slovākiju

Šovakar pasaules čempionāta sesto spēli aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 21:20 spēkosies pret četras uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Slovākijas izlasi. Nepieciešama uzvara, lai pirms pēdējās spēles saglabātu cerības par ceturtdaļfinālu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Martins Laviņš. Foto: LHF
1

Latvijas izlases pieteikumu papildinājis 21 gadu vecais uzbrucējs Laviņš

Latvijas hokeja izlases sastāvā 2024. gada pasaules čempionātam pieteikts uzbrucējs Martins Laviņš.
Renārs Krastenbergs. Foto: LHF/Guntis Lazdāns
24

Latvija atkal maina pirmo virknējumu – līdzās Daugaviņam un Ābolam tagad Krastenbergs

Rīta treniņu pirms pulksten 21:20 paredzētā dueļa pret slovākiem aizvadījusi Latvijas izlase. Galvenais treneris Harijs Vītoliņš veicis vairākas izmaiņas sastāvā, ieskaitot pirmā virknējuma modificēšanu – līdzās rezultatīvākajiem spēlētājiem Kasparam Daugaviņam un Rodrigo Ābolam spēlēs Renārs Krastenbergs.