Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Maslobojevs

Video: "Auda" piedzīvo kārtējo zaudējumu pret "Riga"

"Tonybet" futbola Virslīgas ietvaros, Ķekavas "Auda" mērojās spēkiem ar vicečempioni "Riga". Rezultāts tika atklāts otrā puslaika ievadā, kad no vārtu priekšas precīzs bija francūzis Ngenā. 61. minūtē "Audai" izdevās gūt savus pirmos vārtus pret "Riga". Skaistu tālšāvienu vārtu augšējā stūrī izpildīja Manē. Neizšķirts uz tablo noturējas aptuveni desmit minūtes. Pēc Jojiča centrējuma "Riga" atkal vadībā izvirzīja Virslīgas bombardieris Marko Regža, gūstot jau devītos vārtus sezonā un atnesot uzvaru savai komandai ar 2:1.

Režinaldu Ramiriss un Mateušs Klemente. Foto: Kristians Putniņš
5

Brazīlietis Ramiriss šķērītē gūst izcilus "Audas" uzvaras vārtus

Šovakar Latvijas Virslīgas izbraukuma spēlē pie trīs punktiem tika "Auda", kas ar 3:0 pārspēja "Daugavpils" futbolistus. Fantastiskus uzvaras vārtus iesita Režinaldu Ramiriss. Mājinieki pēc diviem noraidījumiem spēli pabeidza ar deviņiem futbolistiem.
Lūkass Vapne. Foto: Valmiera FC
4

Vapne pirmajā puslaikā iesit divus vārtus un nokārto "Valmierai" vēl vienu uzvaru

Šovakar Latvijas Virslīgas 16. kārtu ar drošu uzvaru ievadīja "Valmieras" futbolisti, savā laukumā ar 4:0 pārspējot "Jelgavu". Lūkass Vapne guva pirmos un otros vārtus, piedaloties arī trešajos un ceturtajos.
Darko Lemajičs un Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
4

Lemajičam astotie vārti, RFS svin minimālu uzvaru Tukumā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtā Latvijas čempione RFS izcīnīja minimālu uzvaru viesos pār ''Tukums 2000/Telms'' – 1:0.