Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Speciaalists

13. mēģinājums lauzt lāstu.

Šovakar 19.30 ,Anglijas premjerlīgas 3.kārtas ietvaros, tiksies Brighton & Hove Albion un West Ham United komandas.

16/17 gada seznā Brighton & Hove Albion vinišēja otrajā vietā Championship jeb pēc spēka otrajā līgā un tika paaugstināta uz Premjerlīgu. Kopš tā laika Brighton ir West Ham nepārvarams šķēršlis. Divpadsmit reizes, kad komandas tikušās, ne reizi Irons nav bijuši pārāki par Seagulls. Divpadsmit spēļu bilance ir 6-6-0 par labu Braitonai. Vārtu attiecība 26-12.

Šovakar abas komandas tiksies trīspadsmito reizi. Vai West Ham United izdosies beidzot uzvarēt Brighton? Pēc necilās 22/23 sezonas, kad vairāk nācās cīnīties par izdzīvošanu un neizkrist līgu zemāk, šo sezonu Hammers ir sākuši uz pozitīvas nots 1-1 izbraukumā pret Bournemouth un 3-1 mājās pret Chelsea. Kas pagaidām dod septīto vietu tabulā. Seagulls uz Hammers fona ir sākuši vēl varenāk. 4-1 mājās pret Luiton un identisks 4-1 izbraukumā pret Wolves, un pagaidu pirmā vieta tabulā. Divās spēlēs trīs vārti malējam pussargam Solly March, kamēr West Ham četrus vārtus ir guvuši četri dažādi spēlētāji.


, 2023-08-26 20:58, pirms 9 mēnešiem
Brighton šoreiz labi palīdzēja!
Ieliekot vārtos 21 gadīgu beļģi- tikai ar Belģijas līgas pieredzi.
, 2023-08-27 00:53, pirms 9 mēnešiem
Autors debilikjis seko PL sētu līgas komandām
, 2023-08-27 12:55, pirms 9 mēnešiem
datmons rakstīja: Brighton šoreiz labi palīdzēja!
Ieliekot vārtos 21 gadīgu beļģi- tikai ar Belģijas līgas pieredzi.
Verbrugens nav beļģis.
Timo Verners. Foto: AFP/Scanpix

''Tottenham'' arī nākamajā sezonā no ''Leipzig'' turpinās īrēt uzbrucēju Verneru

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' vienojies ar Vācijas Bundeslīgas klubu ''Leipzig'' par uzbrucēja Timo Vernera izīrēšanu arī visas nākamās sezonas laikā.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņojis, ka tas turpinās sadarbību ar galveno treneri Unaju Emeriju, ar kuru panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl pieciem gadiem. 2023./2024. gadā ''Aston Villa'' iekļuva labāko četriniekā Premjerlīgā.
Mirklis pirms "Southampton" futbolista Adama Ārmstronga vārtu guvuma "Championship" izslēgšanas spēlē Vemblija stadionā. Foto: David Klein/Zumapress.com/Scanpix
1

Pērn no Premjerlīgas izkritusī "Southampton" Vemblijā uzvar izslēgšanas turnīrā

Pēc vienas sezonas pārtraukuma Anglijas futbola Premjerlīgā piedalīsies "Southampton", pārspēļu jeb kvalifikācijas turnīra finālā Vemblija stadionā Londonā ar 1:0 pieveicot "Leeds".