Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Nepārliecinošā spēlē Latvijas šautriņu izlase trešo reizi sasniedz PK otro kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nepārliecinošā spēlē Latvijas šautriņu izlase trešo reizi sasniedz PK otro kārtu
Dmitrijs Žukovs. Foto: Jonas Hunold/PDC

Šodien Pasaules kausā šautriņu mešanā K grupas ietvaros arī otrajā spēlē uzvaru svinēja Latvijas šautriņu izlase, kas ar 4-2 apspēlēja Bahreinu un tādējādi kvalificējās turnīra otrajai kārtai.

• Latvijas šautriņu mešanas izlase jau trešo reizi sasniegusi Pasaules kausa otro kārtu. Šovakar tā otrajā K grupas spēlē ar 4-2 pārspēja Bahreinu, tādējādi triumfējot apakšgrupā un kvalificējoties nākamajai turnīra fāzei.

• Vakar Latvijas izlase ar tādu pašu rezultātu tika galā ar Jaunzēlandi. Vakardienas pretinieki K grupā ieņēma otro vietu, jo šodien pēcpusdienas sesijā ar 4-1 apspēlēja Bahreinu, kurai divi zaudējumi deva noslēdzošo pozīciju.

• Latvijas izlase neaizvadīja tik rezultatīvu spēli cik vakar. Komfortablākais legs bija pirmais, kurā Madars Razma kopā ar Dmitriju Žukovu dominēja, otrajam to noslēdzot ar 96 punktu kombināciju.

• Nākamos divus legus ar maksimālo 180 punktu gājieniem sāka Bahreinas šautriņu metējs Basems Mahmuds, kurš savos gājienos bija krietni rezultatīvāks par savu 62 gadus veco kolēģi, Abdulnaseru Jusufu. Tieši otrā zemā precizitāte bieži vien pievīla Bahreinu.

• Pēc tam, kad Jusufs nedaudz atguva rezultativitāti un ar precīzu metienu dubultajā desmit panāca 2-3, nākamajā legā rezultatīvāki bija latvieši, Žukovam liekot punktu spēlei ar realizētu 25 punktu kombināciju.

• Kopumā Latvijas izlase bija krietni rezultatīvāka gājienā (86.79 punkti pret 71.73). Latvija izmantoja četras no sešām dubulto iespējām (66.6%), kamēr Bahreina divas no četrām (50%).

• Rīt Latvijas izlase turnīru turpinās otrajā kārtā. Pretinieks tiks noskaidrots pēc visu pirmās kārtas spēļu beigām.

• Pirms 2023. gada turnīra mainīja tā formātu. Tajā piedalās 40 valstu izlases, no kurām četras (Velsa, Skotija, Nīderlande un Anglija) to sāk no otrās kārtas. Pārējās 36 valstsvienības sadalītas 12 grupās, labāko 16 vidū tiekot grupas uzvarētājai.

     [+] [-]

, 2023-06-17 00:16, pirms gada
Svarīga uzvara

     [+] [-]

, 2023-06-17 07:27, pirms gada
Cikos nākamā kārta