Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas komandu čempionātā galda tenisā uzvar Salaspils GTK un "Baltais LA"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas komandu čempionātā galda tenisā uzvar Salaspils GTK un "Baltais LA"
Godalgoto trijnieks sievietēm ar salaspilietēm uz augstākā pakāpiena. Foto: Aksels Ambergs.

Piedaloties visu līgu labākajām četrām komandām, pagājušajā nedēļas nogalē noslēdzās Latvijas 2023.-2024. gadu sezonas komandu čempionāts galda tenisā, par uzvarētējiem kļūstot "Baltais LA" vīriešiem un Salaspils GTK sievietēm.

BBC-R sieviešu galda tenisa līgā Vadima Berežkova trenētā Salaspils GTK komanda, rādot pārliecinošu spēli gan pusfinālā, gan finālā, uzvarēja ar rezultātu 3:0 un kļuva par čempionēm. Otro vietu izcīnija komanda Bauska 1. Ļoti līdzīgā spēlē par 3. vietu ar rezultātu 3:2 uzvarēja Rīgas Tehniskās universitātes komanda, pārspējot Saldus TIKSC/Jūrmala komandu.

SynotTip galda tenisa virslīgā vīriešiem arī pārliecinošā sniegumā finālcīņā Baltais LA komanda pārspēja Salaspils GTK 1 komandu ar rezultātu 4:1. Bet ļoti līdzīgā spēlē par 3. vietu Baltais komanda uzvarēja GTK Salaspils komandu ar rezultātu 4:3.

Vīriešu 1. līgā uzvaras laurus plūca Salaspils GTK 2 komanda, 2. vietā GTK Hercogs 1 komanda. Bet spēlē par 3. vietu ar rezultātu 4:1 Bauska pārspēja ALOJA-AP komandu.

Vīriešu 2. līgā par čempioniem kļuva Rēzeknes BJSS komanda, finālā ar rezultātu 4:3, uzvarot Ziemeļlatgales sporta centrs (BALVI) komandu. Spēlē par 3. vietu GTK Hercogs 2 komanda ar rezultātu 4:1 uzvarēja GTK Namejs SVP komandu.

Vīriešu 3. līgā līdzīgā fināla spēlē ar rezultātu 4:3 Preiļu BJSS komanda pārspēja GTK Rēzekne komandu. Bet spēlē par 3. vietu GTK Aloja ar rezultātu 4:3 pārspēja Līvānu novada pašvaldības komandu.

Pingpongshop.eu Tautas līgā uzvaras laurus plūca GTK Gulbene 3 komanda, 2. vietā "SSB Jūrmala 70 un 50" komanda, bet 3. vietā GTK Jelgava komanda, pārspējot Sabiles komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.lgtf.lv/#/view-news/154