Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Noslēgusies Rīgas ģimeņu sporta diena – aktīvās atpūtas un kopā būšanas svētki

Pārceltaja brīvdienā, 6. maijā Sporta klubs Jari bija lepns par iespēju “Beach Arena” telpās organizēt krāšņu Rīgas ģimeņu sporta dienu, kurā piedalījās vairāk par 70 Rīgas ģimeņu, sniedzot iespēju tām pavadīt laiku kopā, veicinot veselību un fizisko aktivitāti.

Rīgas ģimeņu sporta diena ir daļa no pilsētas iniciatīvas veicināt aktīvu dzīvesveidu un veselību. Pasākumā bij iespēja izmēģināt dažādas aktivitātes, lai apmierinātu gan sporta entuziastus, gan ikvienu sportot gribētaju. Ģimenes kopā un individuāli piedalījās dažādās sporta aktivitātēs, tai skaitā: pludmales volejbolā, pludmales tenisā, mamanet, pludmales futbolā, badmintonā, tautas bumbā un lielajā ģimenes fitnesa treniņā.

Spēcīgākās ģimenes specbalvu ieguva Skrastiņu ģimene, kuras dalībnieki aktīvi piedalijās ģimenes fitnesa nodarbībās, kā arī individuālās meistarības konkursos un stafetēs.

Augustu ģimene izcēlās ar augstiem rezultātiem pludmales volejbolā , ģimenes saliedētības stafetē un pludmales futbolā.

Pasākums bija ne tikai sportisks, bet arī sociāls notikums, kurā ģimenes varēja baudīt kopā būšanu, dalīties pieredzē un iedvesmot viens otru uz veselīgu dzīvesveidu. Dalībnieki atstāja pasākumu ar smaidiem sejā un jaunām atmiņām.

Mēs vēlamies pateikties visiem dalībniekiem, brīvprātīgajiem un atbalstītājiem, kuri palīdzēja padarīt šo pasākumu par neaizmirstamu pieredzi. Jūsu entuziasms un atbalsts ir tas, kas padara šo pasākumu tik īpašu.

Pasākums tapis pateicoties Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Cido, Storent, Royal Berry, interneta veikalam M79 un interneta veikalam mybeachstore.lv.


Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
Pirmais trijnieks vīriešiem Vilkā un Latvijas čempionātā. Foto: "Stirnu buks".

Par Latvijas taku skriešanas čempioniem "Stirnu bukā" Rēzeknes novadā kļuvuši Komass un Armane

Toms Komass un Agate Armane uzvarēja Rēzeknes novadā Dubuļos notikušajā “Stirnu buks” “Garmin-Fēnikss” 76km Vilka distancē, tādējādi kļūstot par šī gada Latvijas čempioniem taku skriešanā. Čertkārtējais Rīga-Valmiera uzvarētājs un rekordists Komass to paveica pirmo reizi, bet pērn gan Vilkā, gan Latvijas čempionātā taku skriešanā uzvarējusī Armane panākumu atkārtoja. Kopā visās distancēs ainavisko Latgali Rāznas ezera krastos izbaudīja ap diviem ar pusi tūkstošiem skrējēju.

Pēc 24 gadiem Rojā notiks 24h skrējiens, pirmo reizi Latvijas čempionāta statusā

Vienlaikus ar Latvijas čempionātu taku skriešanā Rēzeknē “Stirnu buka” ietvaros šajā nedēļas nogalē Rojā pēc 24 gadiem risināsies diennakts skriešanas sacensības, kurām pirmo reizi vēsturē ir piešķirts nacionālā čempionāta statuss. Dalībnieku vidū būs arī dzīvā leģenda Viktors Suborins un skrējiena Rīga–Valmiera aizpērnā uzvarētāja Viktorija Briantseva no Ukrainas.