Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.

Britu uzbrucējs Anunobī sērijas otrajā mačā pret ''Pacers'' iedzīvojās paceles cīpslas sastiepumā un vairs nav spēlējis. Sagaidāms, ka šovakar Anunobī iesildīsies un centīsies piedalīties izšķirošajā mačā par vietu Austrumu konferences finālā.

Astoņās aizvadītajās izslēgšanas spēlēs šajā sezonā uzbrucējam caurmērā 16,4 punkti, 6,8 atlēkušās bumbas un pa vienai pārtvertai bumbai un bloķētam metienam.

Sērijas sestajā mačā vēdera muskulatūras sastiepumā iedzīvojās ''Knicks'' labākais cīnītājs zem groziem Džošs Hārts. Kā vēstī Vodžnarovskis, arī Hārts mēģinās piedalīties izšķirošajā mačā. Amerikānim caurmērā izslēgšanas spēlēs vidēji uz parketa pavadītas nepilnas 43 minūtes, 14,9 punkti, 11,8 atlēkušās bumbas un 4,5 rezultatīvas piespēles.

Toma Tibodo trenētajai ''Knicks'' savainojumu dēļ nevar palīdzēt arī Mičels Robinsons, Džūliuss Rendls un Bojans Bogdanovičs – visi trīs šajā sezonā vairs nespēlēs.

Sērijas starp Ņujorkas ''Knicks'' un Indiānas ''Pacers'' izšķirošā septītā spēle ikoniskajā ''Madison Square Garden'' arēnā sāksies šovakar pulksten 22.30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-05-19 16:10, pirms 2 nedēļām
Kaut vai uz kruķiem, kaut vai tikai tupus rāpus - bet visai lazeretei ir jāiet izšķirošā kaujā palīgā!