Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Vītoliņš: "Beigās mazlietiņ pietrūka aukstasinības, bet tas ir labojams"

Latvijas hokeja izlase ceturtdien ar 2:3 piekāpās Somijas valstsvienībai, aizvadot otro pārbaudes spēli divās dienās. Izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēcspēles preses konferencē uzslavēja savus spēlētājus par pašatdevi un cīņassparu

, 2024-04-12 11:04, pirms mēneša
Tā rezultāta turēšana kā Dinamo laikos. Un tas pārsvarā nekad nenostrādā. Pilnīgi zināju, ka 3.periods būs neskatāms no mūsējo puses.
, 2024-04-13 21:07, pirms mēneša
Vajadzēja skatīties uz domāt kad viss būs labi būtu laikam arī bijis labi
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF/Guntis Lazdāns
92

Lai domātu par 1/4 finālu, nepieciešama uzvara – Latvija pret Slovākiju

Šovakar pasaules čempionāta sesto spēli aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 21:20 spēkosies pret četras uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Slovākijas izlasi. Nepieciešama uzvara, lai pirms pēdējās spēles saglabātu cerības par ceturtdaļfinālu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Austrijas hokejisti svin gūtos vārtus. Foto: IIHF

Austrija svin otro uzvaru čempionātā un apsteidz Somiju A grupas tabulā

Šodien 2024. gada pasaules čempionātā A grupas mačā uzvarēja Austrija, kas, iemetot trīs vārtus otrajā periodā, ar 4:1 pārspēja Norvēģiju. Līdz ar panākumu šobrīd austrieši pacēlušies uz ceturto vietu apakšgrupā.
Rasmuss Dālīns. Foto: Imago Images/Scanpix
3

Dālīnam par spēka paņēmienu pret Egli diskvalifikācija netiks piespriesta

Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) lēmusi neizvērtēt Rasmusa Dālīna izdarīto spēka paņēmienu pret Haraldu Egli 2024. gada pasaules čempionāta spēlē starp Zviedriju un Latviju. Tas nozīmē, ka zviedru aizsargs būs izvairījies no diskvalifikācijas.