Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Tanaks vadās pēc roku signāliem, Munsters avarē, Noivilam tehniska ķibele

Kenijas WRC posma trešajā dienā sestdien turpinājās dažādi dramatiski pavērsieni. Kamēr sacensību līderis Kalle Rovanpera spēja izvairīties no nepatikšanām un šobrīd jau ir vairāk nekā divas minūtes priekšā tuvākajam sekotājam, pārējiem tik viegli negāja. Daudzi pārplēsa riepas, Greguārs Munsters salauza piekari avarējot, bet Tjerī Noivila mašīnai salūza degvielas sūknis. Ots Tanaks bija spiests apstāties, lai nostiprinātu vaļā atnākušo dzinēja pārsegu, bet vēlāk stūrmanis viņam ceļu bija spiests rādīt ar roku signāliem, jo nedarbojās radio sakari.

Igaunijas rallijkrosa čempionāta posmā "Supercar" klasē triumfē debitants no Latvijas

Pagājušās nedēļas nogale rallijkrosā bija spraiga – Igaunijas rallijkrosa čempionāta otrais posms "Kulbilohu" trasē sestdien, 18.maijā, bet jau svētdien, 19.maijā, Jēkabpilī “Baronu” trasē notika Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Foto: Dakar.com
1

Dakaras rallijā plānotas izmaiņas

Dakaras rallija rīkotāji pavēstījuši par jaunumiem nākamā gada sacensībās, kas sesto reizi norisināsies Saūda Arābijas plašumos.

Joss Verstapens avarē rallija pēdējā ātrumposmā

F1 čempiona Maksa Verstapena tēvs Joss aizvadījis Beļģijas rallija čempionāta posmu "Sezoensrally", kurā bija ceļā uz trešo vietu un uzvaru "Master Cup" klasē, taču pēdējā ātrumposmā piedzīvoja avāriju.