Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Foto: ''Peugeot'' komanda publicē Dakaras rallija auto krāsojumu

Trešdien ''Peugeot'' komanda plašākai sabiedrībai atrādīja savu ''Peugeot 3008 DKR'' automašīnu krāsojumus 2017.gada Dakaras rallijam. Tieši ''Peugeot'' vieglo auto klasē būs viena no galvenajām favorītēm. Zināms, ka ar jaunā modeļa rallijreida mašīnām franču rūpnīcu pārstāvēs 2016. gada Dakaras rallija uzvarētājs Stefans Petransels, kā arī Sebastjēns Lēbs, kurš Dakarā startēs otro reizi, Karloss Sainss un Sirils Desprē. Dakaras rallijs notiks no 2. līdz 14. janvārim un kopumā plānoti 12 ātrumposmi, kas notiks Paragvajā, Bolīvijā un Argentīnā.


Foto: Dace Janova, 4rati.lv
1

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā

Minirallija dienas ietvaros, sākumā apgūstot teorētiskās zināšanas, kas nepieciešamas, lai piedalītos sacensībās, "No Budget Racing" projekta uzvarētāju ekipāžai Ričardam Gothardsonam un Ralfam Runcim bija iespēja arī vairākas reizes nobraukt grants seguma treniņu ātrumposmu Ropažu pusē.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām "Gulbis", un arī šogad tas 8. jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.
2

"Lancia" paziņo par savu ilgi gaidīto atgriešanos rallijā

''Lancia'' ir oficiāli paziņojusi par atgriešanos rallijā, apstiprinot, ka tiks radīta jaunā ''Ypsilon'' hečbeka Rally4 versija.